ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

BetBomb η . . . χριστουγεννιάτικη επιστροφή

betbomb1

Λόγω πολλών προσωπικών προβλημάτων δεν ήταν δυνατή η παρουσία μου στον στοιχηματικό κόσμο και συγκεκριμένα στην στοιχηματική σελίδα του olympiasport.gr
Δεν το κρύβω ότι κάπου - κάπου  στα κλεφτά έπαιζα κάποια σημεία που έβλεπα και μπορώ να πω δεν τα πήγαινα και άσχημα. Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και να μην σας κουράζω
Θα δώσω κάποια σημεία χωρίς δικαιολογίες και πολλές αναλύσεις. Δεν γίναμε ξαφνικά ειδικοί ούτε τα μάθαμε όλα.
Ακούσαμε διαβάσαμε και προτείνουμε

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ...?



  

Εμείς τον Χαβά μας 
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ....ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ

Η Λαμποράλ έστειλε το «τριφύλλι» στον όμιλο του Ολυμπιακού και του Ομπράντοβιτς

Επιβλήθηκε 84-71 της Λοκομοτιβ κι άφησε 4ο τον Παναθηναϊκό

Την ερχόμενη Δευτέρα η καταβολή συντάξεων από τον ΟΓΑ


oga Την ερχόμενη Δευτέρα θα καταβληθεί από τον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) με πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων, η σύνταξη Ιανουαρίου σε 715.042 συνταξιούχους του Οργανισμού.

Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή σε όλη τη χώρα

Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή σε όλη τη χώραΤο προτεινόμενο ωράριο από τους Εμπορικούς Συλλόγους Αθήνας και Θεσσαλονίκης είναι από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα - Δείτε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο Σύνταγμα - «Λευκή Νύχτα» στην Αθήνα το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου

Ηλεία: 29χρονος Αλβανός δράστης ληστείας στον Καρδαμά


sillipsi3

Είχε συμβεί σε βάρος 83χρονου τον περασμένο Μάρτιο

Πύργος: Το πνεύμα των Χριστουγέννων στην πόλη (photos)

IMG_7792

Ευτυχώς και η ιδιωτική πρωτοβουλία που δίνει χαρά στα παιδιά στην πόλη του Πύργου

Του Γιάννη Σπυρούνη

Ηλεία: Τιμητική διάκριση και έκτη θέση για το 3ο Δημ. Σχολείο Γαστούνης σε φιλανθρωπικό διαγωνισμό


 
Με μια τιμητική διάκριση και με την έκτη θέση στο… τσεπάκι, επέστρεψαν από το Μουσείο Μπενάκη, όπου το μεσημέρι της Δευτέρας  πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης του διαγωνισμού «Λέμε όχι στο σχολικό εκφοβισμό», οι μαθητές και οι δάσκαλοι του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γαστούνης. Ο διαγωνισμός που έγινε για πρώτη φορά στην χώρα μας, ωστόσο κέντρισε το ενδιαφέρον των σχολείων από όλη την Ελλάδα.

Ηλεία: Διατηρούνται οι καλές καιρικές συνθήκες - Τι καιρό περιμένουμε τα Χριστούγεννα – Αναλυτική πρόγνωση


sunn

Παγωνιά τη νύχτα και νωρίς το πρωί έως την Δευτέρα

H πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο


H πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο

Γενικά αίθριος καιρός. Παγετός τις νυχτερινές και πρωινές ώρες στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.