Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 11, 2013

Στους «16» του Champions League ο Ολυμπιακός

Εικόνα
Τέλος καλό, (Σαβι)όλα καλά! Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη φωτιά, έχασε δύο πέναλτι, κόντρα στην Άντερλεχτ που τελείωσε με οκτώ παίκτες, αλλά επικράτησε 3-1 και προκρίθηκε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Σαβιόλα και Τσόρι τα γκολ.           Ο Ολυμπιακός είναι στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ζαχάρω: Στο κρατητήριο μητέρα με δύο ανήλικα παιδιά για απλή παράβαση του υγειονομικού κανονισμού...

Εικόνα
  Μια απίστευτη ιστορία αναλγησίας του κρατικού μηχανισμού και της αντίστοιχης νομοθεσίας εκτυλίχθηκε χθες στη Ζαχάρω με θύμα τη σύζυγο ενός επί σειρά ετών δραστηριοποιούμενου επιχειρηματία στην περιοχή.

Ηλεία: Ιερόσυλοι έκλεψαν ανήμερα του Αγίου Νικολάου στο Μαζαράκι

Εικόνα
  Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν οι διαρρήκτες που «χτύπησαν» ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου, το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην περιοχή του Μαζαρακίου Πηνείας, αφαιρώντας το Άγιο Ποτήριο και το κουταλάκι της Θείας Κοινωνίας, την καμπάνα και διάφορα αντικείμενα από το εσωτερικό του ναού.

Πύργος: Από αύριο τα προνοιακά επιδόματα

Εικόνα
Επιτέλους ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες από τις κεντρικές υπηρεσίες του υπουργείου για τα προνοιακά επιδόματα που αναμένεται να δοθούν στους δικαιούχους της περιοχής της Ηλείας.

Επιταχύνεται η σύσταση Επιτροπών για την επανασύνδεση του ρεύματος

Εικόνα
  Επιστολή με τα στοιχεία των κατά τόπων εκπροσώπων της έστειλε η ΔΕΗ στους προέδρους της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της ΚΕΔΕ, Γ.Σγουρό και Κ.Ασκούνη, προκειμένου να συσταθούν και να λειτουργήσουν το συντομότερο δυνατό οι επιτροπές που θα εξετάζουν τα αιτήματα για αποκατάσταση ηλεκτροδότησης ευπαθών ομάδων πληθυσμού.

Από τα Λεχαινά στα . . . Harrods και σε top εστιατόρια του κόσμου!

Εικόνα
Η περίπτωση του πολυβραβευμένου "Eleia" μας δείχνει ότι οι ξένες αγορές "διψούν" για το καλό Ηλειακό ελαιόλαδο - Το απίστευτο "success story" ενός νεαρού Ηλείου που άφησε τις επιστήμες και επένδυσε στη γη του

Αμαλιάδα: Πήρε σβάρνα Ι.Χ. και . . . παραθυρόφυλλο σπιτιού!

Εικόνα
Στη "γνωστή" διασταύρωση Αγ. Τρύφωνος και Ναυαρίνου

Ηλεία: Τσουχτερό κρύο & παγετός – Πιθανόν τοπικά -3οC το πρωί της Πέμπτης – Αναλυτική πρόγνωση

Εικόνα
Ηλιοφάνεια και πρωινός παγετός τουλάχιστον έως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας

Σιβηρία γίναμε! Κρύο σε όλη τη χώρα και θυελλώδεις άνεμοι - Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά και Ραφήνα

Εικόνα
- Πολικές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα - Άνεμοι 10 μποφόρ, δεμένα σε Πειραιά και Ραφήνα τα πλοία για ανατολικό Αιγαίο, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη - Από τη Σιβηρία έρχεται το κύμα κακοκαιρίας - Φτιάχνει ο καιρός από το Σαββατοκύριακο - Διαβάστε αναλυτική πρόγνωση του καιρού και οδηγίες για τους πολίτες

Σαν σήμερα

Εικόνα
  Τα σημαντικότερα γεγονότα της 11ης Δεκεμβρίου