ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ηλεία: Ισχυρή σεισμική δόνηση με μεγάλη βουή - 4 R στο Βούναργο


sismospΙσχυρή σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας αλλά συνοδευόμενη με ισχυρή βουή, σημειώθηκε στις 18:38 στην περιοχή της Ηλείας.

Νεότερη ενημέρωση 18:43

ΤΩΡΑ_Ισχυρή σεισμική δόνηση "ταρακούνησε" τον Πύργο




Στις 18.37΄ισχυρή σεισμική δόνηση προκάλεσε μικροπανικό στους κατοίκους του Πύργου, που έντρομοι πετάχτηκαν από τα σπίτια τους και βγήκαν για προστασία στους δρόμους.

ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ VIDEO ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΑΣ ...

Ξενυχτίσαμε λίγο χθες αλλά πιστεύουμε ότι κάναμε καλή δουλειά ...
Ενώσαμε όλες τις φωτογραφίες και τα video  από την εκδρομή του συλλόγου Νεοχωριτών Αθήνας και φτιάξαμε ένα καταπληκτικό βίντεο και το ανεβάσαμε στο YOUTUBE, που βλέποντάς το είμαστε σίγουροι ότι θα διασκεδάστε όλοι..
Βέβαια ,έχει και τα λαθάκια του αλλά δεν είναι σημαντικά και όταν το καταλάβαμε ήταν αργά ...
Ένας χορός {{τσιφτετέλι }}και μερικές φωτογραφίες έχουν μπει 2 φορές,εσείς απλά προσπεράστε τα...
Δείτε το video...

Καν’ το όπως στο Βέλγιο


Τη νίκη με την οποία θα αγκαλιάσει την πρόκριση στους «16» του Champions League θα κυνηγήσει απόψε ο Ολυμπιακός

Τα πάνω κάτω στα όρια συνταξιοδότησης - Τέλος οι πρόωρες για χιλιάδες εργαζόμενους και 15 επιπλέον χρόνια στη δουλειά!



- Πλήττονται σχεδόν 1.500.000 ασφαλισμένοι
- Αλλαγές φαρμάκι για γυναίκες με ανήλικα παιδιά
- Αυξήσεις στα όρια συνταξιοδότησης από 3 ως και 15 χρόνια σε όλα τα Ταμεία
- Περικοπές στις συντάξεις για ασφαλισμένους πριν το 1983

Διεθνές συνέδριο για τον επαναπατρισμό των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Αρχαία Ολυμπία!


 
Με το βλέμμα στραμμένο στο πάγιο αίτημα της Ελλάδας για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσείο, το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώνει το 3ο Διεθνές Συνέδριο για τον επαναπατρισμό πολιτιστικών αγαθών στις χώρες προέλευσής τους και την παρεμπόδιση της παράνομης διακίνησης πολιτιστικών αγαθών.

Ληξίαρχος Δήμου Πύργου: "Δεν δηλώσαμε ποτέ τσιγγάνοπαιδο με υπεύθυνη δήλωση!"


lixiarxos_pyrgou

Προβληματικό το νομικό καθεστώς της διαδικασίας δήλωσης γεννήσεων

Ηλεία: Αντιγριπικό εμβόλιο για τις ευπαθείς ομάδες με μηδενικό κόστος για ασφαλισμένους


 
Από τα ιδιωτικά φαρμακεία θα γίνει και φέτος η διάθεση αντιγριπικών εμβολίων για την τρέχουσα εμβολιαστική περίοδο, με απόφαση του υπουργείου Υγείας που εκδόθηκε και κοινοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή και η εφαρμογή της, για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, ξεκίνησε ουσιαστικά από χθες Δευτέρα.

Ηλεία: Σιγή ιχθύος για τις έρευνες στη δολοφονία του Παναγιώτη Αργυρίου


fonosintriada

Δεκάδες προσαγωγές ατόμων στην Ασφάλεια του Πύργου

Ηλεία: Καλοκαιράκι ...



iliofaneia__main
Πάμε στην πρόγνωση..

Καλοκαιρία σε όλη τη χώρα - Αναλυτική πρόγνωση


Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 23ης Οκτωβρίου