ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας ...Η Αυριανή μας εκδρομή ...



Όλα είναι έτοιμα ...
Το 60θέσιο πούλμαν γέμισε ασφυκτικά ..
Αρκετοί έμειναν έξω γιατί αν και το

ΣΕ LIVE STREAMING ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:30 NS2)

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Super League 
 
 
 
 
 
 
Πλατανιάς - Ολυμπιακός (20:30, NS2), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ..???

Το Σάββατο του BetBomb με Over, "διπλά" και άλλες ιστορίες

betbomb1
Τα γνωστά έγιναν και το προηγούμενο Σ/Κ δεν είναι ανάγκη αν τα ξαναλέμε συνεχίζουμε απτόητοι να κάνουμε την προσπάθειά μας και που θα πάει θα σπάσει η γκαντεμιά.
Μας την χάλασε η Μπάρνετ με το Χ που έφερε προηγήθηκε στο ημίχρονο ...η φιλοξενούμενη αναγκάστηκε να παίξει και με 9 παίχτες παρόλα αυτά ..κατάφερε να ισοφαριστεί η γηπεδούχος και να μας χαλάσει την απόλυτη τριάδα που συνοδευόταν από την νίκη της Νιγηρίας και την έξυπνη Βόμβα Χ2    της Μπόκα,
Πάμε γι άλλα λοιπόν ...
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ..

Στην τελική ευθεία ο δρόμος για την Κυλλήνη


dromos1Με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησαν πάλι τα έργα

dromos2dromos3Του Γιάννη Σπυρούνη

Με γοργούς ρυθμούς επανεκκίνησαν τα έργα στην επαρχιακή οδό Ε.Ο. Πατρών – Πύργου – Κυλλήνης.

Είμαστε πραγματικά έτοιμοι για κάτι τόσο μεγάλο;

Photo: Μαρία Μαράκη                                                        
Του Αριστείδη Γιαννόπουλου
Photo: Μαρία Μαράκη
Η κυβέρνηση άνοιξε πρόσφατα τη συζήτηση σχετικά με την αλλαγή του εκλογικού νόμου στην τοπική αυτοδιοίκηση, προτείνοντας την αντικατάσταση των παραταξιακών ψηφοδελτίων από ενιαίες λίστες υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και την εισαγωγή ξεχωριστής λίστας υποψηφίων δημάρχων.

Στην επανάληψη ήταν… πρωταθλητής – Νίκη στην πρεμιέρα για Ολυμπιακό


Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει από τη Μάλαγα μέχρι και 12 π. μέσα στο ΣΕΦ, αλλά με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε και μπήκε με το… δεξί στην Ευρωλίγκα, επικρατώντας με 69-61. Κορυφαίοι Σλούκας, Πέτγουεϊ και Λοτζέσκι που γύρισαν το παιχνίδι

Ηλεία: Απειλούν με δυναμικές κινητοποιήσεις οι αγρότες


mploko1.JPG

Επιστολή από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεταποιημένων Οπωροκηπευτικών Ν Ηλείας - Να παρέμβει ο πρωθυπουργός για την επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες

Αμαλιάδα: Και στα λυόμενα και χωρίς δάσκαλο και χωρίς . . . ειδικότητες!


4o_dimotiko

Για εχθρική αντιμετώπιση του 4ου Δημοτικού Σχολείου μιλά ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων - "Ήρθε η στιγμή να προασπίσουμε τα συμφέροντα των μαθητών απέναντι στην αυθαιρεσία", δηλώνουν

Κυλλήνη: Παρ' ολίγον τραγωδία στο λιμάνι τη νύχτα – Αυτοκίνητο "τσούλησε" προς τη θάλασσα (photos)


limani1

Σώθηκε την τελευταία στιγμή άτομο με αναπηρία που επέβαινε στο όχημα

Ηλεία: Ήπιες καιρικές συνθήκες το Σαββατοκύριακο


fthinoporoΚαμία μεταβολή του καιρού τουλάχιστον έως τα μέσα της νέας εβδομάδας

Ήπιες καιρικές συνθήκες, χωρίς να προβλέπονται φαινόμενα, περιμένουμε τουλάχιστον έως τα μέσα της νέας εβδομάδας. Η θερμοκρασία σε άνοδο κατά την διάρκεια της ημέρας, ωστόσο τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα επικρατεί αρκετή ψύχρα έως και κρύο. Κανένα πρόβλημα και με τους ανέμους. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Τι καιρό θα κάνει το σαββατοκύριακο


Γενικά καλός θα είναι ο καιρός το Σάββατο. Οι άνεμοι θα πνεουν βόρειοι τοπικά στο ανατολικό Αιγαίο μέχρι 6 μποφόρ. Αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές.

Αναλυτική πρόγνωση για το Σάββατο

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα 

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 19ης Οκτωβρίου