ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Προτελευταία στροφή για Βραζιλία


Γερμανία, Βέλγιο και Ελβετία ετοιμάζονται να σφραγίσουν το εισιτήριο για τα τελικά του Μουντιάλ

Hλεία: Κρεμάστηκε από μια ελιά 59χρονος αγρότης στην Αμαλιάδα!

 
Με τα ίδια του τα χέρια «έγραψε» την Τετάρτη το τέλος της ζωής του ένας 59χρονος αγρότης από την Αμαλιάδα, ο οποίος απαγχονίστηκε από μια ελιά μέσα στο λιοστάσι του και λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρός από τον ίδιο του τον γιο.

«Κούρεμα» στα «κόκκινα» δάνεια προβλέπουν κορυφαίοι τραπεζίτες!


Οι εγχώριες τράπεζες εντείνουν τις προσπάθειές τους για να συγκρατήσουν την αύξηση των μη εξυπηρετούμενων δανείων που θα μπορούσε να απειλήσει τη βιωσιμότητά τους.

"Ζεσταίνονται" οι τσέπες των αγροτών


agrotis

Κατεβλήθη προχθες η 2η δόση της επιστροφής του ειδικού φόρου πετρελαίου 

Πύργος: Ληστές - βασανιστές σκότωσαν 77χρονο (photo & video)


fonosintriada

Νεκρός ο αγροτοκτηνοτρόφος Παναγιώτης Αργυρίου

Του Γιάννη Σπυρούνη

Ήξεραν τη στιγμή που θα έμενε μόνος και «πόνταραν» πως θα βρουν χρήματα του γιου στο σπίτι.

Ηλεία: Κόκκινη γραμμή για τα σκουπίδια – Μήνυση από τους δημάρχους – Τελεσίγραφο από την Αστυνομία


IMG_4528

Η καταιγίδα χειροτέρεψε την κατάσταση στον Πύργο και επισπεύδει τις διαδικασίες

Σύσκεψη παρουσία του πρέσβη του Μπαγκλαντές




Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
                                                                      Γραφείο Τυπου  



Δελτίο Τύπου

 Δήμος  Ανδραβίδας-Κυλλήνης

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=4108928139&view=att&th=141a273d96b29ed5&attid=0.2&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_4mTxArJVyLNsNnd60wtga&sadet=1381425969470&sads=Q3uQns11AKrW9kvKgt3MZVPj8q0

Τα  ζητήματα των μεταναστών, που ζουν και εργάζονται στην ευρύτερη περιοχής της Βάρδας, θα συζητηθούν το προσεχές Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 σε

Πύργος: Η υπερ-καταιγίδα ξύπνησε μνήμες . . .

IMG_4507

Ο Πύργος πλημμύρισε σε χρόνο ρεκόρ, αλλά ευτυχώς τα φαινόμενα περιορίστηκαν γρήγορα - 43 κλήσεις στην Πυροσβεστική

Του Γιάννη Σπυρούνη

ΗΛΕΙΑ ...Ο ΚΑΙΡΟΣ

sporadikesΤην Παρασκευή 11/10 περιμένουμε συννεφιά το πρωί, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια για το υπόλοιπο της ημέρας.

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 11ης Οκτωβρίου

Βροχές, καταιγίδες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή


Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα βορειοδυτικά. Το πρωί η ορατότητα στα βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Πιο αναλυτικά