Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 5, 2013

ΑΣΤΕΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ...

Εικόνα
Να γελάσουμε και λίγο... Αστείες φωτογραφίες που μας έστειλε ο συχωριανός μας ΣΤΑΘΗΣ Γ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Ώρες αγωνίας για την Πόλυ Πάνου…

Εικόνα
  Εδώ και περίπου δύο μήνες νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα και η κατάστασή της δεν της επιτρέπει να επικοινωνεί άνετα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Συρία: Πόλεμος προ των πυλών - «Πράσινο φως» για επίθεση

Εικόνα
  Το αρχικό «πράσινο φως» για την ανάληψη στρατιωτικής δράσης κατά του καθεστώτος Άσαντ άναψε η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, εγκρίνοντας το βράδυ της Τετάρτης το ψήφισμα που κατατέθηκε από τη διακυβέρνηση Ομπάμα.

Προσλαμβάνονται 24 συγγενείς αστυνομικών και πυροσβεστών που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος - Μεταξύ αυτών και του Φ. Αναγνώπουλου που έχασε τη ζωή του στον Πύργο

Εικόνα
  Στη διευθέτηση ενός χρόνιου ζητήματος, που αφορά στο διορισμό ενός μέλους από κάθε οικογένεια στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας που έπεσαν κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του καθήκοντος, προχώρησε με Υπουργική Απόφαση το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ύστερα από πρόταση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Ηλεία: Στο Αρεταίειο διακομίσθηκε η 62χρονη που κακοποιήθηκε από τον 43χρονο στα Τριπόταμα (νεότερο)

Εικόνα
  Σε κρίσιμη κατάσταση στο Αρεταίειο Νοσοκομείο της Αθήνας εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 62χρονη γυναίκα από τον Αστρά Ηλείας, που κακοποιήθηκε από έναν 43χρονο άνδρα από το Περδικονέρι Αρκαδίας, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στα Τριπόταμα.

ΓΙΑΤΙ ΘΟΡΥΒΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ

Εικόνα
  Σύμφωνα με τη Guardian  αρχαιολόγος που συμμετείχε στις ανασκαφές στην Αμφίπολη Σερρών   υποστήριξε πως δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία πως ο μεγαλοπρεπής τάφος που βρέθηκε στην περιοχή είναι ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Οινόη: Συνελήφθη 45χρονος για ναρκωτικά

Εικόνα
Κατασχεθήκαν περισσότερα από 25 γραμμάρια κάνναβης

Κοινωνός στην πανελλήνια πεζοπορία με αφορμή την αφή της Φλόγας

Εικόνα
Ελληνική Δημοκρατία Νομός Ηλείας Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης                                                                   Γραφείο Τύπου  Δελτίο Τύπου Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Αρωγός και συμμέτοχος θα είναι ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης στην 1 η Πανελλήνια πεζοπορία η οποία θα ξεκινήσει από την Κυλλήνη και θα διαχυθεί στην «Ιερά Οδό» που συνδέει την Ήλιδα με την Ολυμπία.

Σαν σήμερα

Εικόνα
  Τα σημαντικότερα γεγονότα της 5ης Σεπτεμβρίου