Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 27, 2013

Όλα ή τίποτα…

Εικόνα
O ΠΑΟΚ θέλει να φτάσει στα… αστέρια του Champions League στο παιχνίδι με τη Σάλκε

Κυλλήνη: Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του Ionian Star

Εικόνα
Δεν έγινε προχθές το δρομολόγιο των 17.15 και οι επιβάτες προωθήθηκαν στη Ζάκυνθο με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Κλείδωσε η λίστα της διαθεσιμότητας – Στο στόχαστρο όσοι δεν έχουν πτυχίο και οι αορίστου χρόνου με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου

Εικόνα
- Με ... ξαφνικό θάνατο κλείνουν υπηρεσίες και φεύγουν οι υπάλληλοι - Κατάργηση οργανικών θέσεων και αξιολόγηση εντός 15 ημερών - Ποιοι φεύγουν και από που, αναλυτικά οι διαθεσιμότητες ανά υπουργείο - 8.100 υπάλληλοι θα βρεθούν εκτός δημοσίου μέσα στον Σεπτέμβριο

Πύργος: Δυναμικό «ντεμπούτο» για το 1ο Hip Hop φεστιβάλ! (PHOTOS)

Εικόνα
  Με ιδιαίτερο παλμό πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ το 1 ο Μc Battle & Hip Hop Festival στον Πύργο, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Αγίας Βαρβάρας.

Αρχ. Ολυμπία: Μια συναυλία . . . επανάσταση (photos)

Εικόνα
Μουσικές με πολιτικό πρόσημο από Θ. Μικρούτσικος, Μ. Μητσιά, Γ. Κότσιρα, Δ. Μπάση και Ρ. Αντωνοπούλου επί σκηνής στο Φλόκα Του Γιάννη Σπυρούνη

Κατάκολο: Απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο - Σωτήριο το σύστημα καπνού - πανικού (Νεότερη ενημέρωση 16:28)

Εικόνα
Τέσσερα άτομα με όπλα και κουκούλες εισέβαλαν χθες Δευτέρα 26/8/13 σε κοσμηματοπωλείο στο Κατάκολο Λήστεψαν το κατάστημα και διέφυγαν προς την Ε.Ο. Πατρών - Πύργου, ανθρωποκυνηγητο σε εξέλιξη απο την ΕΛ.ΑΣ.

Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Τρίτη

Εικόνα
Γενικά αίθριος και ζεστός θα είναι ο καιρός την Τρίτη. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, που στα ανατολικά θα φτάσει τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 27ης Αυγούστου

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓ.ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ

Άγιος Φανούριος ο Μεγαλομάρτυς

Εικόνα
  ΠΡΟΛΟΓΟΣ Ο Άγιος Φανούριος είναι αναμφίβολα μια άγια, σημαντική νεανική μορφή, που ξεχωρίζει με τον δικό του τρόπο ανάμεσα στους άλλους Αγίους της χριστιανοσύνης, γιατί δεν τιμάται απλώς σε μια μόνον ημε­ρομηνία, αλλά η πίστη των χριστιανών κά­νει συχνά τη γνωστή φανουρόπιτα.