Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 26, 2013

Με ηγέτη τον Σαβιόλα!

Εικόνα
Νίκη του Ολυμπιακού με 2-1 επί του Ατρόμητου

Ευνοϊκή μεταχείριση για όσους επιστρέψουν τα κλεμμένα

Εικόνα
Εξαιρούνται πολιτικοί και κρατικοί λειτουργοί

Διαθεσιμότητα με... ονοματεπώνυμο – «Κλείνουν» μέχρι 16 Σεπτεμβρίου οι λίστες για τους 4.899 «διαθέσιμους»

Εικόνα
- Κληρώνει αύριο για 4.900 δημοσίους υπαλλήλους που θα βγουν σε διαθεσιμότητα - Υπό την προεδρία Σαμαρά συνεδριάζει το κυβερνητικό συμβούλιο μεταρρύθμισης - Παρών και ο Ευάγγελος Βενιζέλος - Θα αποφασιστεί από που θα προκύψει το πλεονάζον προσωπικό στο Δημόσιο - Διοικητικοί, καθαρίστριες, φύλακες, οδηγοί, τεχνικοί στην πρώτη γραμμή - Ο χάρτης της διαθεσιμότητας ανά υπουργείο

Ηλεία: Τίμησαν τoυς τρεις αδικοχαμένους πυροσβέστες στην Αρτέμιδα... (PHOTOS)

Εικόνα
Τρία παλικάρια, τρεις ήρωες…  Γιάννης Δρακόπουλος, Αθανάσιος Νιάρχος, Ανδρέας Τζούμας… Έ ξι χρόνια μετά, κανείς δεν ξέχασε τους τρεις πυροσβέστες που χάθηκαν στις φλόγες της φονικής πυρκαγιάς στην Αρτέμιδα στην προσπάθειά τους να σώσουν τους συνανθρώπους μας.  

Hλεία: Τα σκουλήκια επιστρέφουν στο... νερό της Νέας Μανωλάδας

Εικόνα
  Ένας ακριβώς μήνας πέρασε από το ρεπορτάζ του patrisnews.com στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας, με τους αγανακτισμένους κατοίκους της να διαμαρτύρονται ότι από τις βρύσες τους τρέχουν σκουλήκια και παρά τις εργασίες καθαρισμού και συντήρησης που πραγματοποίησε ο δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης στη δεξαμενή της Τοπικής Κοινότητας, τις δύο τελευταίες μέρες το patrisnews.com έχει δεχθεί καταιγισμό από τηλεφωνήματα και email των κατοίκων για την επανεμφάνιση του ίδιου προβλήματος.

Στα ύψη ο υδράργυρος τη Δευτέρα

Εικόνα
Με μικρή άνοδο τη θερμοκρασίας ξεκινάει η νέα βδομάδα. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού για τη Δευτέρα. Αναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 26ης Αυγούστου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Εικόνα
Καλημέρα στην Ελλάδα μας Καλημέρα στο Νεοχώρι Κυλλήνης ... Από σήμερα διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του Καλοκαιριού ... Άντε σιγά σιγά να μαζευόμαστε ...!!!!!!!!!!!