ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ..???





ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ :

ΖΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ


Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ 

Η αναφορά του περιοδικού HOT DOC (Τεύχος 8 -Αυγουστος 2012) στο δράμα του πατέρα που έχασε ολόκληρη την οικογένειά του μέσα στις φλόγες .

Πριν από μερικά χρόνια έμπαινε στο σπιτικό του που έσφυζε από ζωή και περνούσε ατέλειωτες ώρες χαράς παίζοντας με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του και τη σύζυγό του. Σήμερα το σπίτι του έχει ερημώσει μαζί και η καρδιά του…Σπάνια το επισκέπτεται …Μένει για λίγο εκεί και φεύγει καθώς μια νεκρική σιωπή σκεπάζει εκείνα που έμειναν πίσω . Παιχνίδια , κούκλες, παιδικά δωμάτια, μυρωδιές αγάπης

Ηλεία: Συνελήφθη 26χρονος Ρουμάνος για ασέλγεια σε ανήλικη!

Συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής στο

Θρίλερ στη Ράφηνα! Πτώμα ηλικιωμένης βρέθηκε τεμαχισμένο μέσα σε κάδο σκουπιδιών - ΦΩΤΟ


 
 
 




- Φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε στη Ραφήνα
- Η έντονη δυσοσμία από τον κάδο σκουπιδιών προερχόταν από ένα κομμένο ανθρώπινο πόδι
- Στον κάδο βρέθηκε ακόμη ένας σάκος με διαμελισμένο το σώμα του θύματος που ανήκει σε ηλικιωμένη γυναίκα
- Δείτε φωτογραφίες του NEWSIT από το σημείο

Στα 10.815.197 άτομα ο πληθυσμός της Ελλάδας - Τέταρτη σε πληθυσμό η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με 679.796 άτομα


Ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας ανήλθε σε 10.815.197 άτομα από τα οποία 5.302.703 άρρενες (̟ποσοστό 49,0 %) και 5.512.494 θήλεις (̟ποσοστό 51,0%) σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ).

Σφοδρή σύγκρουση δύο Ι.Χ στην διασταύρωση για Παλούκι Αμαλιάδας (φωτο)



Σφοδρή σύγκρουση δύο Ι.Χ στην διασταύρωση για Παλούκι Αμαλιάδας (φωτο)Σφοδρή σύγκρουση δύο Ι.Χ έγινε πριν από λίγο (στις 18.45 μμ) στην Εθνική Οδό Πύργου - Πατρών στο ύψος της διασταύρωσης προς τον οικισμό Παλούκι Αμαλιάδας.

Κυλλήνη: Σύλληψη 2 ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών

Κυλλήνη: Σύλληψη 2 ατόμων για διακίνηση ναρκωτικώνΚατασχεθήκαν ναρκωτικά χάπια και ποσότητες μεθαδόνης και ηρωίνης

Βίος Αγίου Διονυσίου εκ Ζακύνθου






Γέννηση και παιδεία
Ο θαυμαστός αυτός ιεράρχης γεννήθηκε στο ξακουστό νησί της Ζακύνθου, από τους ευγενέστερους, πλουσιότερους και ενδοξότερους άρχοντες της πόλης αυτής. Ο πατέρας
του ονομαζόταν Μώκιος, από το γένος των Σηκούρων, και η μητέρα του Παυλίνα, άνηκε στο γένος των Βαλβίων, που ήταν άρχοντες της γαληνοτάτης αριστοκρατίας των Ενετών.

Ανεβαίνει η θερμοκρασία το Σάββατο


Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας θα σημειωθεί το Σάββατο στα ηπειρωτικά. Βόρειοι άνεμοι 5 με 6 μποφόρ στο ανατολικό Αιγαίο. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού. 

Σαν σήμερα

Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 24ης Αυγούστου