ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Έβαλε ΣΤΟΧο τ΄αστέρια! Ένα βήμα απ΄τους ομίλους ο ΠΑΟΚ


Η γκολάρα του Στοχ... τρέλανε τον κόσμο του ΠΑΟΚ που μετά το 1-1 με την Σάλκε στην Γερμανία βλέπει το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ να βρίσκεται κοντά στο να γίνει πραγματικότητα.

Αυτό είναι το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα για Γυμνάσιο και Λύκειο – Ποια μαθήματα “επιστρέφουν” - Γιατί θα είναι... αναπόφευκτο το φροντιστήριο


- Για τη Β' και Γ' Γυμνασίου θα ισχύσει το παλιό πρόγραμμα
- Νέο μάθημα εισάγεται στο επιστημονικό πεδίο της Φυσικής της Α' Γυμνασίου
- Διαβάστε αναλυτικά τα ωρολόγια προγράμματα για Ημερήσια και Εσπερινά Γυμνάσια και Λύκεια

Hλεία: Βρήκαν ποντίκια στο νερό ύδρευσης του Καλλικώμου!


 

Σοβαρό ζήτημα προκύπτει στην ύδρευση της Τοπικής Κοινότητας Καλλικώμου, ύστερα από την καταγγελία του 55χρονου Αλέξανδρου Καψιμάλη, κατοίκου του χωριού, ότι βρήκε σε τρεις βρύσες του σπιτιού του υπολείμματα από ποντίκια!

Αμαλιάδα: Απρόσμενο δώρο από την Εκκλησία - Μείωσε τα ενοίκια σε καταστήματα - κληροδοτήματα


amaliada_arxaias_ilidasΠρωτοβουλία από τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια των Ι.Ν. Αγ. Τρύφωνος, Αγ. Αθανασίου και Αγ. Γεωργίου - Ικανοποίηση από τους εμπόρους της οδού Αρχαίας Ήλιδας που ευεργετήθηκαν

Ηλεία: Συνελήφθη 40χρονος στην Αετοράχη για καλλιέργεια ναρκωτικών


xasis1

Κατασχεθήκαν μεταξύ άλλων, τρία δενδρύλλια κάνναβης και δυο ζυγαριές ακριβείας

Πύργος: Ακόμα δύο συλλήψεις για χρέη προς το Δημόσιο


sillipsi_large.JPGΤο συνολικό ύψος των οφειλών τους ξεπερνά τα 330.000 ευρώ

Πρώτος νεκρός στην Ελλάδα από τον ιό του δυτικού Νείλου


kounoupia

35 κρούσματα με λοίμωξη του ιού του Δυτικού Νείλου από την αρχή του έτους - Που καταγράφηκαν τα περισσότερα περιστατικά - Οι 25 περιοχές της Ελλάδας των οποίων οι κάτοικοι κινδυνεύουν από τα μολυσμένα κουνούπια σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ

Ηλεία: Ρήμαξαν το εργοστάσιο λιπασμάτων στο Πράσινο

lipa1

Δεύτερη διάρρηξη σε λίγους μήνες

lipa2
lipa3
lipa4Του Γιάννη Σπυρούνη

Ως κύριοι μπήκαν και ως κύριοι έφυγαν οι δράστες της διάρρηξης που έγινε στο υποκατάστημα και ενσακιστήριο της εταιρίας

Ηλεία: Απογευματινές μπόρες - Έντονα και πιο γενικευμένα φαινόμενα την Πέμπτη


ileiaΠτώση της θερμοκρασίας κατά 3ο C από την Πέμπτη – Αναλυτική πρόγνωση του καιρού στην Ηλεία

Ευνοϊκές συνθήκες αστάθειας με απογευματινές μπόρες στις ημιορεινές - ορεινές περιοχές περιμένουμε το επόμενο πενθήμερο στην Ηλεία. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, την Πέμπτη φαίνονται τα πιο έντονα φαινόμενα και πιο γενικευμένα με πιθανότητα να επηρεαστούν πεδινά κεντρικά και νότια τμήματα του νομού. Επίσης, δεν αποκλείονται τοπικές ασθενείς βροχές να σημειωθούν το πρωί της Παρασκευής στα βορειοδυτικά, Ηλειακό Κάμπο.  Το Σαββατοκύριακο φαίνεται να περιορίζεται η αστάθεια στα ορεινά και από την Δευτέρα να υποχωρεί. Οι συνθήκες αστάθειας είναι δύσκολα προβλέψιμες, γι αυτό αν χρειαστεί θα σας ενημερώσουμε με έκτακτα δελτία καιρού. Από πλευράς θερμοκρασίας, πτώση περίπου κατά 3οC περιμένουμε από την Πέμπτη.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 22ας Αυγούστου