Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 16, 2013

Για να ρίξουμε μια ματιά ..Κάποιοι ασχολούνται με τα σημεία μνήμης του τόπου μας ....ΕΜΕΙΣ..??

Εικόνα
Πάντα ψάχνουμε νέα και ειδήσεις που αφορούν το χωριό μας τα γειτωνικά χωριά και τα του Δήμου μας . Παρατηρήσαμε ότι κάποιοι ασχολούνται με τα ιστορικά και {{αναξιοποίητα μνημεία }} Όπως τα οχυρά στα Βυτιναιϊκα ... Εμείς ..???? ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ..

Μικροί και μεγάλοι απο όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στην Παναγία της Τήνου

Εικόνα
    H περιφορά της εικόνας Προσκυνητές όλων των ηλικιών βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στο δρόμο, που ενώνει το λιμάνι με τον εκκλησία της Ευαγγελίστριας, να περιμένουν υπομονετικά την έξοδο της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας από τον ναό και την τελετουργική κάθοδό της στη Χώρα, που θα τους επέτρεπε να περάσουν από κάτω και να λάβουν την ευλογία της.

Νέα τροπή στην υπόθεση του 19χρονου που έπεσε από το τρόλεϊ (;)

  - "Το παιδί έπεσε με τον ελεγκτή πάνω του", δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας - "Δεν πάτησε το κουμπί ο 19χρονος... Ίσως άνοιξε την πόρτα ο οδηγός", προσθέτει η επιβάτης του τρόλεϊ - Το απόγευμα της Παρασκευής η κηδεία του

Ηλεία: Σήμερα απολογούνται μάνα και κόρη την Παρασκευή - Το ασταθές περπάτημα «πρόδωσε» την 20χρονη βρεφοκτόνο

Εικόνα
  Μέσα από μαρτυρίες που έκαναν λόγο για δυσκολία στο περπάτημα, κατάφεραν οι αστυνομικοί να εντοπίσουν την 20χρονη μητέρα, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο του βρέφους που βρέθηκε νεκρό την περασμένη Δευτέρα σε χωματερή των Λεχαινών. (σχετικό ρεπορτάζ) Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τη 44χρονη μητέρα της 20χρονης, η οποία φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Ηλεία: αρκετή ζέστη

Εικόνα
Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 16ης Αυγούστου