Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΣΕ LIVE STREAMING ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (16:00 - NS1),

 
Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή φιλική αναμέτρηση, στο πλαίσιο της φετινής προετοιμασίας,
 Χοφενχάιμ - Ολυμπιακός (16:00 - NS1),
 θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες εσωτερικού και εξωτερικού.

Μαρινέλλα- Χατζής βάζουν “φωτιά” στο λιμάνι της Κυλλήνης




Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
                                                                     Γραφείο Τυπου  




Δελτίο Τύπου


Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=4108928139&view=att&th=140156f9f2f95fdf&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_4mTxArJVyLNsNnd60wtga&sadet=1375003796918&sads=sHzol6P3NBf1J11NL247l6npT-0

Με μια σπάνια μουσική συνάντηση δύο μεγάλων ελλήνων καλλιτεχνών, της Μαρινέλλας και του Κώστα Χατζή, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ  Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

45 επιδοτούμενες θέσεις στους Παιδικούς Σταθμούς




Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
                                                                       Γραφείο Τυπου  



Να σπεύσουν να υποβάλλουν αιτήσεις για τις 45 επιδοτούμενες θέσεις στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου παροτρύνει τους Δικαιούχους ο Δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης χαρακτηρίζοντας σημαντική βοήθεια ,σε καιρούς οικονομικά χαλεπούς, το πρόγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής 2013-2014»

Η αίτηση συμμετοχής διατίθεται  στους κατά τόπο Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, στα ΚΕΠ καθώς και σε ηλεκτρονική μορφή στις ισ­τοσελίδες της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr  και www.eetaa1.gr/index1.html ).

Η συλλογή των αιτήσεων θα γίνει στους κατά τόπο  Παιδικούς Σταθμούς και στην έδρα του Δήμου στα Λεχαινά, στο ΚΕΠ.
Οι Δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν αποστείλει τις αιτήσεις  (μαζί με υπεύθυνη δήλωση για το γνήσιο της υπογραφής) μέχρι την 31 Ιουλίου 2013, ώστε εν συνεχεία να προωθηθούν στην ΕΕΤΑΑ.
Το σύνολο των θέσεων που εγκρίθηκαν για το Δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης (ΝΠΔΔ Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας) ανέρχεται στις 45.
15 στον Παιδικό  Σταθμό Λεχαινών
15 στον Παιδικό Σταθμό Βάρδας
15 στον Παιδικό Σταθμό Ανδραβίδας 

Δικαιούχοι και προϋποθέσεις

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...