Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Λεχαινά: Προβλήματα με το αντλιοστάσιο 15 στον ΤΟΕΒ Μυρτουντίων


 
Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζουν δεκάδες καλλιεργητές στην περιοχή της Αρετής το τελευταίο διάστημα καθώς η παροχή νερού από το αντλιοστάσιο 15 του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων γίνεται μετ’ εμποδίων. Σε απόγνωση βρίσκονται πλέον οι παραγωγοί που βλέπουν την τύχη της σοδειάς τους να κρέμεται σε μία κλωστή και να απειλούνται με οικονομική καταστροφή.

Ηλεία: Φόρτωσε καρπούζια μαζί με... χασίς!

 
Ήρθε στην Ελλάδα για να φορτώσει καρπούζι, αλλά μάλλον μόνο αυτός δεν ήταν ο στόχος, καθώς στο εσωτερικό βρέθηκε κρυμμένη και μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα χασίς.

Ηλεία: Συνελήφθη 68χρονος με... σπαθί και σπρέι!

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στο Σαμικό Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας 68χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.

Επιτήδειοι αγρότες έστησαν «καρουζέλ» εικονικών τιμολογίων στις ΔΟΥ Αμαλιάδας και Γαστούνης!


 
Τουλάχιστον 600 εκατ. ευρώ εκτιμά το ΣΔΟΕ και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ότι έκαναν «φτερά» την τελευταία δεκαετία από το ελληνικό Δημόσιο λόγω της ανεξέλεγκτης δράσης «επιτηδείων» οι οποίοι σε συνεργασία με αγρότες και μέλη συνεταιρισμών εκτύπωναν εικονικά και πλαστά τιμολόγια, πετυχαίνοντας μαζικές επιστροφές ΦΠΑ από δεκάδες Εφορίες.
Το κόλπο είχε στηθεί αριστοτεχνικά.

Βραχναίικα: Εξαπλώνεται η υπαίθρια πορνεία - Ανήλικες ρομά προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες σε ηλικιωμένους


romaΗ υπαίθρεια πορνεία ακόμα και από ανήλικες ρομά δεν είναι φαινόμενο που παρατηρείται μόνο σε κεντρικά σημεία της Πάτρας, όπως π.χ. η πλατεία Γεωργίου, ή η πλατεία Εθνικής
Αντίστασης (Όλγας), κατάσταση την οποία έχει αναδείξει αρκετές φορές το thebest.gr. Αντιθέτως αρκετά είναι τα περιστατικά το τελευταίο διάστημα και περιφερειακά, σε περιοχές όπως τα Βραχναίικα.

Ηλεία: Κραυγή αγωνίας απολυμένου καθηγητή: Δεν αξιολογήθηκα


xountaΚραυγή αγωνίας και απόγνωσης στο Ιόνιον fm από έναν απολυμένο καθηγητή του ΕΠΑΛ Πύργου που έχασε την δουλειά του μια εβδομάδα αφ ότου έγινε πατέρας !

Εφιάλτης για τους οδηγούς η διαδρομή Αμαλιάδα-Κουρούτα - «Βροχή» πέφτουν οι κλήσεις!


 
Δεν προλαβαίνουν να μαζεύουν κλήσεις όσοι κάνουν τη διαδρομή Αμαλιάδα-Κουρούτα.

Ηλεία: Συνεχίζεται ο ήπιος καλοκαιρινός καιρός


kalokairi1Από σήμερα Δευτέρα 15/7 έως και την Τετάρτη 17/7 περιμένουμε όμοιες καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας, με πιθανότητα κυρίως την Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη να σημειωθούν τοπικές μπόρες στα ορεινά.

Υψηλές θερμοκρασίες και τη Δευτέρα


Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν στα ορεινά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση.

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 15ης Ιουλίου

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...