ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Χωρίς ντέρμπι μέχρι την 7η αγωνιστική η νέα Σούπερ Λιγκ

 
Στη Μυτιλήνη με αντίπαλο τη νεοφώτιστη Καλλονή θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Για την πρώτη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τη Ξάνθη και ο Παναθηναϊκός τον Παναιτωλικό.

Αμαλιάδα: Έλεγχοι του ΙΚΑ στην Κουρούτα με . . . παρενέργειες


kouroutaΣτην Κουρούτα βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας οι «ράμπο» του ΙΚΑ – ΕΥΠΕΑ-, οι οποίοι «χτένισαν» τα καταστήματα της περιοχής, χωρίς να λείψουν τα «επεισόδια»,
με καταστηματάρχες και εργαζόμενους να μιλούν για προκλητική και απρεπή συμπεριφορά των υπαλλήλων του ΙΚΑ.

Ο "Μάικ ο Φασολάκης" στα Καβάσιλα


fasolakisΠαράσταση του παραμυθιού της Μαρί Κυριακού «Μάικ ο Φασολάκης», θα δοθεί αύριο Παρασκευή, στο θέατρο της μονής Αγίου Νικολάου στα Καβάσιλα.
Σε δελτίο τύπου που εκδόθηκε για την παράσταση αναφέρονται τα εξής:

Δέκα άτομα ηλικίας 12-31 ετών κατηγορούνται για ληστείες Δέκα άτομα ηλικίας 12-31 ετών κατηγορούνται για ληστείες


Εξιχνιάστηκαν επτά υποθέσεις σε Π. Φάληρο και Μοσχάτο

Καλοκαίρι γεμάτο πολιτισμό – 55 εκδηλώσεις το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης


festivalΤο αναλυτικό πρόγραμμα του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης παρουσίασε
ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Αρβανίτης, κατά την διάρκεια Συνέντευξης Τύπου την οποία παραχώρησε  χθες σε εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ηλεία: Σύλληψη 50χρονου για παράνομη απόθεση απορριμμάτων στο δάσος της Φολόης! (νεότερο)

Ιδιώτης από την ευρύτερη περιοχή της νοτιοδυτικής Πελοποννήσου συνελήφθη στην περιοχή του Στρεφίου ύστερα από καταδίωξη το πρωί της Πέμπτης για παράνομη απόθεση απορριμμάτων στο δρυόδασος της Φολόης.

"Έκρηξη" Αρβανίτη κατά της 6ης ΕΒΑ για τα κάγκελα της Αγ. Σοφίας Ανδραβίδας


ag_sofiaΓια κλοπή υλικών που ανήκουν στο δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης και συγκεκριμένα τα κιγκλιδώματα της περίφραξης του ναού της Αγίας Σοφίας στην Ανδραβίδα κατηγορεί
την 6η Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων και την προϊσταμένη της υπηρεσίας ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Δημήτρης Αρβανίτης. Σε χθεσινές του δηλώσεις στάθηκε στο περιστατικό της κοπής των κιγκλιδωμάτων της περίφραξης του ναού, προκειμένου να τοποθετηθεί νέα και μεταφορά των παλαιών σε άλλο δήμο κατά πληροφορίες.

Ηλεία: Φόρτωσε καρπούζια μαζί με... χασίς!

 
Ήρθε στην Ελλάδα για να φορτώσει καρπούζι, αλλά μάλλον μόνο αυτός δεν ήταν ο στόχος, καθώς στο

Μέχρι και 35 βαθμούς την Παρασκευή - Δείτε την πρόγνωση του καιρού


Σποραδικές βροχές ή καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες της Παρασκευής στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 12ης Ιουλίου