ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ..

ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ....

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 - ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ..

 
 
 
 
 
 
 
 
28/7 /13 Μαρινέλλα - Κώστας Χατζής "Ρεσιτάλ"
 

Ανακοίνωση προγράμματος 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού





Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  



Δελτίο Τύπου

Δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης



Το αναλυτικό πρόγραμμα του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης παρουσίασε ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Αρβανίτης , κατά την διάρκεια Συνέντευξης Τύπου την οποία παραχώρησε  χθες σε εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης: Παρουσίαση προγράμματος 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού



Το αναλυτικό πρόγραμμα του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης παρουσίασε ο Δήμαρχος  Δημήτριος Αρβανίτης , κατά την διάρκεια Συνέντευξης Τύπου την οποία παραχώρησε  σήμερα σε εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ηλεία: Επιστροφή στην παράδοση από τον «Περικλή» Στρουσίου


 
Με λαμπρότητα γιόρτασε ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Στρουσίου «Ο Περικλής» την πολιούχο του μικρού τοπικού διαμερίσματος Αγία Κυριακή, παρουσιάζοντας σειρά εκδηλώσεων με αφετηρία και προορισμό την παράδοση και τον πολιτισμό.

Hλεία: 32χρονος στη Μανωλάδα απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει!


Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση 32χρονου άνδρα στη Μανωλάδα ο οποίος λίγο πριν από τα μεσάνυχτα ανέβηκε στο υδραγωγείο της περιοχής και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

Στο δρόμο 13μελής οικογένεια στην Αμαλιάδα!

 
Στο δρόμο κινδυνεύει να βρεθεί από μέρα σε μέρα μια 13μελής οικογένεια στην Αμαλιάδα, καθώς έχει λάβει στα χέρια της το χαρτί της έξωσης και εντός μίας εβδομάδας καλείται να εγκαταλείψει την κατοικία των 70 τετραγωνικών όπου ζει τα τελευταία χρόνια.

Οι κλέφτες στην Ηλεία . . . εργάζονται


diarriktes1Κοσμήματα και μετρητά κλέβουν κατά κόρον οι κλέφτες στην Ηλεία. Τα κρούσματα δεν είναι και λίγα.

Μεγάλο σκάνδαλο με τα χρήματα από τις πυρκαγιές του 2007 - 27 εκατ. ευρώ χάθηκαν ξαφνικά - Πλήρωναν αθλητικά κέντρα και δρόμους


foties2007Στην ανάγκη αναζήτησης ευθυνών για το γεγονός ότι έμειναν αναξιοποίητα τα χρήματα του «Ταμείου Μολυβιάτη», φαίνεται να συγκλίνει η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας
του Περιβάλλοντος η οποία τις επόμενες ημέρες θα παραδώσει την Έκθεση της στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη


Σποραδικές βροχές ή καταιγίδες θα σημειωθούν τη Πέμπτη στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 11ης Ιουλίου