ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ....Ο ρόλος της οικογένειας!

ΑΡΘΡΟ:Κατρίνης Γιάννης


   Αν η γέννηση ενός παιδιού είναι μια συγκλονιστική εμπειρία, η διαπαιδαγώγησή του είναι σίγουρα μια πρωτόγνωρη ευθύνη. Η οικογένεια έχει τον πρώτο λόγο για την ψυχική υγεία των παιδιών.. Ανομολόγητα. Γιατί είναι το πρώτο και σημαντικό περιβάλλον μέσα στο οποίο το παιδί δέχεται τα πρώτα ερεθίσματα των ανθρώπινων και των κοινωνικών σχέσεων. Στον οικογενειακό καμβά θα κεντηθούν όλες οι άλλες επιδράσεις. 

Πολύ κοντά σε Αμαλφιτανό o Ολυμπιακός


Σε πολύ καλό δρόμο η μεταγραφή του

Προκήρυξη για την επίθεση με ρουκέτα στη Νέα Δημοκρατία - Κόλλησε το αντιαρματικό για αυτό πυροβόλησαν το γραφείο Σαμαρά με καλάσνικοφ


- Πρόκειται για την πρωτοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών
- Η προκήρυξη αυτή έχει ύφος που θυμίζει ιδιαίτερα τον Επαναστατικό Αγώνα
- Οι τρομοκράτες απειλούν πολιτικούς και επιχειρηματίες πως δεν θα υπάρξει άλλη φορά αστοχία υλικού
- Αναφέρονται στις Σκουριές και το κλείσιμο της ΕΡΤ
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 

Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας: Kαταργούνται οι υποδιευθύνσεις Αμαλιάδας και Ασφαλείας Πύργου;


 


Πολύ σημαντικές αλλαγές και καίριες ανακατατάξεις φαίνεται να φέρνει, το νέο σχέδιο αναδιάρθωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο περιλαμβάνει καταργήσεις θέσεων εργασίας και ολόκληρων περιφερειακών διευθύνσεων ανά τη χώρα και συγχωνεύσεις τμημάτων, με αρκετές αλλαγές να έρχονται και στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

Τραγανό: «Έφυγε» ο Βασίλης Σχοινάς στα 59 του μόλις χρόνια …


Στα 59 του μόλις χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Σχοινάς, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του και στους ανθρώπους που τον αγαπούσαν, αλλά και στην τοπική κοινωνία του Τραγανού και της ευρύτερης περιοχής της Πεδινής Ηλείας στην οποία είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του, επί σωρεία ετών, από διάφορα «μετερίζια».

Νέο χαράτσι για τους Ηλείους ασφαλισμένους – Σε ιδιωτική εταιρία τα τηλεφωνικά ραντεβού


nosokomeio_pirgou1Ένα νέο χαράτσι, εν καιρώ κρίσης, επιβάλλεται στους Ηλείους ασθενείς που ενδιαφέρονται να κλείσουν ραντεβού σε κάποιο πρωινό ή απογευματινό ιατρείο
στο Νοσοκομείο του Πύργου καθώς πλέον τον προγραμματισμό ανέλαβε ιδιωτική εταιρεία και μάλιστα με το αζημίωτο!

Ισόβια για την παπαδιά και τον εραστή της - Δεν τους αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό!


dikastiria1Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκαν από το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Αιγίου, η 43χρονη παπαδιά Θεοδώρα Καρβελά - Αυγεροπούλου και ο 41χρονος εραστής
της Νίκος Παναγόπουλος, κατά τη σημερινή τρίτη μέρα της δίκης. Ο 41χρονος (ως αναμενόμενο, αφού είχε ομολογήσει την πράξη του) καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης και η παπαδιά για ηθική αυτουργία.

Μια 32χρονη "εγκέφαλος" της συμμορίας που λήστευε και σκότωνε στην Ηλεία - Τι κατέγραψε ο "κοριός" της Αστυνομίας


IMG_0630Μία 32χρονη εμφανίζεται να έδινε εντολές για ληστρικές επιθέσεις στην πολυμελή συμμορία των Αλβανών κακοποιών που
εξαρθρώθηκε το τελευταίο 24ωρο από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας.

ΗΛΕΙΑ : Ο ΚΑΙΡΟΣ


kitesΣύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την Πέμπτη 27/6 και την Παρασκευή 28/6, περιμένουμε

Βροχές και ζέστη την Πέμπτη


Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες της Πέμπτης. Τα φαινόμενα στη Μακεδονία κατά τόπους πιθανόν θα είναι έντονα.
Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 27ης Ιουνίου