Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 22, 2013

Δεκάδες αριστούχοι στις πανελλήνιες – Από την Αμαλιάδα ο πρώτος του νομού

Εικόνα
Με ανάμικτα συναισθήματα, χαράς και θλίψης, «υποδέχτηκαν» εκατοντάδες υποψήφιοι της Ηλείας τα αποτελέσματα των βαθμολογιών τους που αναρτήθηκαν χθες σε όλα τα Λύκεια του Νομού.

Ροβιάτα Αμαλιάδας: Συνελήφθη 47χρονος με κάνναβη

Εικόνα
Ένας 47χρονος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής, στη Ροβιάτα Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου.

Δάφνη Πηνείας: Νεκρός 68χρονος που παρασύρθηκε από φορτηγό

Εικόνα
Στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, άφησε την τελευταία του πνοή ο 68χρονος Πέτρος Γκουβέρος του Μιχαήλ, που στις έντεκα το βράδυ της Πέμπτης παρασύρθηκε από φορτηγό στην Δάφνη Πηνείας. Το ατύχημα έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε ένα σκοτεινό σημείο του δρόμου.

Πύργος: Πνίγηκε ηλικιωμένος στη Σπιάντζα

Εικόνα
Ένας 74χρονος άντρας πνίγηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ κολυμπούσε, στην περιοχή Λέτρινα στη Σπιάντζα Πύργου. Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός στην ακτή απο άλλους λουόμενους. Είχε αφήσει τα πράγματά του λίγα μέτρα μακρύτερα στην περιοχή Λέτρινα και βρέθηκε παρασυρμένος απο τη θάλασσα στην οδό Λέτρινα 2.

Ηλεία: Υποχωρεί ο καύσωνας - Ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – αναλυτική πρόγνωση

Εικόνα
Το Σαββατοκύριακο 22-23/6 , περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί στους

Η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο

Εικόνα
Γενικά αίθριος καιρός. Βόρειοι άνεμοι 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Η μεγίστη θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 36 και κατά τόπους τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 22ας Ιουνίου