ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ :Οι κλέφτες δεν σέβονται και δεν παίρνουν χαμπάρι τίποτα ...



Θύματα κλοπής μέρα μεσημέρι έπεσαν  σήμερα 2 οικογένειες συχωριανών μας στο ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2i32RMLOvcR4EWTmOKpZ4aFhEK_RvTM-POxg-BKZyT5zsymOslLLvGETZK_TCcA20rdKn9Wm95SRBGFf-Dg8In3dqstOCeH7j17LY2iewu0QwE0-Q8kq1E8LZkLN0XOExNBT_lUZ2EMs/s1600/%CE%A3%CE%97%CE%9C%CE%91+%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85+%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%85+%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85.jpg Έγινε δεκτή από το ΔΣ του Πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου η παραίτηση του κοσμήτορα Κου Αθανασίου Ψυχογιού 
Ο πρόεδρος Κος Βασίλης Τσάκος και τα μέλη του συλλόγου μέσω του γραμματέα Κου Χρήστου Ν.Ψυχογιού  εξέδωσαν την ακόλουθη ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ:

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ Πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου



"Προς
τα μέλη του Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου "ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ"

Κε Πρόεδρε και αγαπητά μέλη του Πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου

Ύστερα από την εκλογή μου στον σύλλογο "ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ"-ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ,  σας παρακαλώ να κάνετε

Επιστρέφει στη Superleague o Παναιτωλικός

Στην Σούπερ Λίγκα ο Παναιτωλικός! Ο Παναιτωλικός επέστρεψε!

Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης: Με ένσταση καθυστερεί την απόφαση οριοθέτησης


arvanitisΑναβλήθηκε η συνεδρίαση της επιτροπής ορίων, που θα αποτυπώσει τα σύνορα μεταξύ δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης και Πηνειού, στην ξενοδοχειακή μονάδα των Λουτρών – Κυλλήνης,
μετά από ένσταση που κατέθεσε ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Πύργος: Χασισοφυτεία-μαμούθ στον Άγιο Ιωάννη Ήλιδας!


Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης στον Άγιο Ιωάννη Ήλιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, ένας 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες αλλά και στοιχεία που προέκυψαν από τη μεθοδική τους έρευνα, εντόπισαν σε αγροτεμάχιο του 50χρονου, πολύ κοντά στο σπίτι του, εκατόν σαράντα εννέα (149) δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε.

Βουπρασία: Πιάστηκε 40χρονη με λαθραίο καπνό


sillipsiΣυνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος του Βουπρασίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου,
μία 40χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή αφορολόγητου καπνού, φαρμακευτικών δισκίων και σπρέι πιπεριού.

Εικόνα εγκατάλειψης στο πάρκο του ΟΣΕ και το παλιό Σινε-Ολύμπια στην Αμαλιάδα


Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα το άλσος του ΟΣΕ στην Αμαλιάδα, με πολλά σημεία του να έχουν μετατραπεί σε μικρούς σκουπιδότοπους, αποτελώντας πλέον εστία μόλυνσης, ενώ η δυσοσμία σε είναι έντονη και όσο ανεβαίνει ο υδράργυρος η κατάσταση γίνεται αφόρητη.

Ηλεία: Μας "έζωσαν" τα φίδια . . . - Συμβουλές από το Rommel


fidiΔεκάδες περιστατικά με παρουσία φιδιών μέσα σε κατοικημένες περιοχές, στο κέντρο πόλεων ή ακόμα και μέσα σε σπίτια καταγράφονται καθημερινά στην Ηλεία. Ακόμα και σε πόλεις
όπως ο Πύργο ή η Αμαλιάδα. Οι κλήσεις στην Πυροσβεστική είναι αρκετές για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών που ίσως απαιτούν μόνο την ψυχραιμία των πολίτων, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για ακίνδυνα φίδια και όχι δηλητηριώδη όπως οι οχιές.

Ηλεία: Συνθήκες σε επίπεδα καύσωνα – αναλυτική πρόγνωση


kaysonas1Στους 37 βαθμούς Κελσίου ανήλθε τοπικά το θερμόμετρο το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουνίου στην Ηλεία. Οι πιο "καυτές" ημέρες της εβδομάδας
θα είναι η σημερινή και η αυριανή, με την θερμοκρασία τοπικά να αγγίζει τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου.

Πέφτει ο υδράργυρος από την Παρασκευή και κυρίως το Σαββατοκύριακο, ωστόσο η πτώση δεν θα γίνει αισθητή καθώς θα αυξηθούν τα ποσοστά υγρασίας.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, την Κυριακή φαίνεται πως θα επικρατήσουν συνθήκες αστάθειας στα ορεινά, τοπικές μπόρες μεσημέρι - απόγευμα.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη


Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη, με πρόσκαιρες βροχές στα βόρεια ορεινά, κυρίως της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας. Βόρειοι άνεμοι, στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 20ης Ιουνίου