ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Στις 21 Ιουνίου ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των πανελληνίων

Τέλος στην αγωνία για τους υποψήφιους

Κανονικά θα μεταδώσει η ΕΡΤ τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων


 
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν γραπτώς στα Αγγλικά σε εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, ενώ στα υπόλοιπα ειδικά μαθήματα σε εξεταστικά κέντρα ΜΟΝΟ σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Από την Ηλεία άρχισαν... τα όργανα στη ΝΔ - Διαφωνία Κοντογιάννη για την απόφαση Σαμαρά

 
Μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής στην ΕΡΤ ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Γιώργος Κοντογιάννης εξέφρασε τη διαφωνία του με την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να κλείσει αιφνιδιαστικά την ΕΡΤ.
«Δεν συμφωνώ με

Ηλεία: Ήπιος καλοκαιρινός καιρός το Σαββατοκύριακο – αναλυτική πρόγνωση

kaloka αναλυτική πρόγνωση

Μίνι "καύσωνα" θα κάνει το Σαββατοκύριακο

Μίνι καύσωνας με... μπόρες ο καιρός του weekend!Από τις μπόρες και τις καταιγίδες των τελευταίων ημερών που θυμίζουν μάλλον φθινόπωρο παρά καλοκαίρι ο καιρός αποφάσισε να φορέσει και πάλι το καλοκαιρινό του φουστάνι. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς. Τι προβλέπει για το Newsit o μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός.

Ο φθινοπωρινός καιρός της Αθήνας και της Ελλάδας ολόκληρης μέσα στο καλοκαίρι δε θα συνεχιστεί καθώς περιμένουμε σταδιακή βελτίωση των καιρικών καταστάσεων με την απομάκρυνση των βροχών και των καταιγίδων προς τα ανατολικά και άνοδο της θερμοκρασίας.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 15ης Ιουνίου