ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΞΙ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ


ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 5/2013 ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟΥ Π.Σ.

14 Ιουνίου 2013

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Η.Ε.Α.

Ακαδημίας 20, 106 71 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ: 36 75 440 FAX : 36 75 530

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Απόφαση υπ’ αριθμ. 5/2013

Περίληψη:

“Πρόωρες εκλογές 14 Ιουλίου” - Πότε έπεσε αυτή η ημερομηνία στο τραπέζι - Προσπάθεια εκτόνωσης από το Μαξίμου με τηλεφωνικές επαφές



- Λεπτές ισορροπίες μεταξύ των τριών κυβερνητικών εταίρων
- Μπαλάκι από τον έναν στον άλλο η ευθύνη για πρόωρες εκλογές
- Περιθώριο μιας εβδομάδας για λύση και συμφωνία μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων
- Άνοιγμα εξπρές της νέας ΕΡΤ με βάση το σχέδιο Αλιβιζάτου για να βγει η κυβέρνηση από την κρίση
- Έκπληξη στις Βρυξέλλες και σενάρια για καθυστέρηση της δόσης

Βαρύτατες κυρώσεις εν όψει για Ολυμπιακό

 

Με αφαίρεση δύο βαθμών και τιμωρία της έδρας του για πέντε και πλέον αγωνιστικές

Η πιο σπάνια εικόνα της Παναγίας με τον Χριστό από απόκρυφο ευαγγέλιο (φωτό

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ
Κείμενο Σταμάτη Αννα
Μια από τις πιο σπάνιες απεικονίσεις του Χριστού και της Παναγίας υπάρχουν σε μια εικόνα που δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος είτε στους Ναούς είτε ακόμη και ως φορητή.

Πύργος: Ξαφνικό «μπουρίνι» την Πέμπτη... έρχεται καύσωνας από Δευτέρα! (VIDEO)

Ο καιρός... τρελάθηκε!
Ξαφνικό «μπουρίνι»...

Άγριο ξύλο στον Πύργο!


 
Αγρια συμπλοκή πιθανότατα μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε γύρω στις 10:15 τo βράδυ της Πέμπτης στην πόλη του Πύργου, στην οδό Δραγατσανίου κοντά στο ΚΤΕΛ.

ΕΡΤ Επικαιρότητα: Ξανά στον αέρα της Ηλείας το σήμα της ΝΕΤ


ertnet
Μια ευχάριστη είδηση για την δημόσια τηλεόραση στην περιοχή της Ηλείας και τους εργαζομένους της είναι ότι επέστρεψε το σήμα της ΝΕΤ στους τηλεοπτικούς δέκτες.

ΕΡΤ Επικαιρότητα: Πύργος: Ξανά στους δρόμους για την ΕΡΤ και την ΕΡΑ


era13_1Ξανά στους δρόμους βρέθηκαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Πύργου και της ΕΡΤ στο νομό, μαζί με τις οικογένειές τους, τους φορείς και τους πολίτες που τους στηρίζουν, στο κέντρο του Πύργου.
era13_2Στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας που κήρυξαν για σήμερα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, οι πολίτες του Πύργου, βγήκαν στους δρόμους για την ΕΡΤ.

Ηλεία: ο καιρός την Παρασκευή


kataigο καιρός αναλυτικά:

Την Παρασκευή 14/6, αρχικά περιμένουμε

Ο καιρός την Παρασκευή - Αναλυτική πρόγνωση


Πρόσκαιρες βροχές θα σημειωθούν στην ανατολική και νότια Ελλάδα, ενώ αναμένεται βελτίωση του καιρού από το απόγευμα της Παρασκευής. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 14ης Ιουνίου