ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Νέα 24ωρη απεργία στα ΜΜΕ την Πέμπτη κήρυξε η ΕΣΗΕΑ.Θα συμμετάσχουν εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς.


Νέα 24ωρη απεργία για αύριο ημέρα Πέμπτη σε όλα τα ΜΜΕ, δημοτικά και ιδιωτικά, κήρυξε η ΕΣΗΕΑ για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Παράλληλα η ΕΣΗΕΑ καλεί όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ να μετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Πέμπτη στις 11 πμ έξω από την ΕΡΤ.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Να μην ξεχάσω :Την Κυριακή 16 ΙΟΥΝΙΟΥ πάμε εκδρομή

Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ  και πολύ καιρό


 http://neohorikillinis.blogspot.gr/2013/05/1662013.html
την ερχόμενη  Κυριακή 16 Ιουνίου ο Σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων  Ηλείας εν Αθήναι πραγματοποιεί μια ακόμα μονοήμερη εκδρομή με σκοπό την συνάντηση συχωριανών και μια απόδραση από την καθημερινότητα που ζούμε ένα βήμα πριν τις διακοπές μας .

Στον ΑΝΤ1 το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Στον ΑΝΤ1 το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Όπως έγινε γνωστό αργά τη νύχτα ο τρίτος τελικός μετακομίζει στον ΑΝΤ1.

Στον «αέρα» και το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός


Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση οι τελικοί της Α1

Hλεία: Καταστρέφεται το αλιευτικό καταφύγιο Λεχαινών!

 
Στοίχισε 2,8 εκατομμύρια ευρώ και παραδόθηκε ολοκληρωμένο, «στολίδι» για ολόκληρη την περιοχή της πεδινής Ηλείας πριν από τρία μόλις χρόνια. Από τότε μέχρι σήμερα όμως δεν έχει εκτελεστεί καμία εργασία για τη συντήρησή του, ενώ ο «καιρός» που το μαστιγώνει αλύπητα αλλά και η απουσία Φορέα Διαχείρισης, έχουν σαν αποτέλεσμα τον μαρασμό του. Σήμερα, το αλιευτικό καταφύγιο του Αγίου Παντελεήμονα Λεχαινών δεν θυμίζει σε τίποτα το έργο που παραδόθηκε πριν από περίπου τρία χρόνια στους κατοίκους και τους αλιείς της ευρύτερης περιοχής!

Τι σημαίνει το κλείσιμο της ΕΡΤ για την Ηλεία (photo & video)


era1
Αποφασισμένοι να κρατήσουν ανοιχτό τον ιστορικό ραδιοφωνικό σταθμό Πύργου είναι οι εργαζόμενοι σε αυτόν. Η ΕΡΑ Πύργου είτε ως ιδιωτικός είτε ως δημόσιος
era2ραδιοφωνικός σταθμός, εκπέμπει αδιάλειπτα από το 1958. Μετά την απόφαση της Κυβέρνησης οδηγείται σε σιγή, όπως το σύνολο της ΕΡΤ.

Πύργος: Μαχαίρωσε τον αδελφό του ύστερα από καβγά!


Στον Εισαγγελέα Πύργου θα οδηγηθεί σήμερα (11/6) το πρωί ο νεαρός που τα ξημερώματα της Δευτέρας επιτέθηκε στον αδελφό του και τον τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι.

Αμαλιάδα: 15 χρόνια φυλάκιση στο δάσκαλο πολεμικών τεχνών από τον Πύργο για την ασέλγεια σε ανήλικη μαθήτριά του


dikastirioamal.JPGΣε 15 χρόνια φυλάκιση, κατά συγχώνευση,  καταδικάστηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας ο  42χρονος δάσκαλος  πολεμικών τεχνών από τον Πύργο, 
ο οποίος κατηγορούνταν σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου, για πορνογραφία ανηλίκου και αποπλάνηση, σε βάρος 17χρονης που φοιτούσε στη σχολή του και μάλιστα όλα αυτά να τα έχει υποστεί σε ηλικίας 14 ετών.

Ανακοινώθηκαν οι εισακτέοι για το ακαδημαϊκό έτος 2013 - 2014 - 300 νέοι φοιτητές σε Πύργο - Αμαλιάδα


panelliniesΟ υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και  Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης τον αριθμό των εισακτέων
στα Πανεπιστήμια, στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, στα ΤΕΙ, στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) και στις ΑΣΤΕ για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

Το συγκινητικό βίντεο για το κλείσιμο της ΕΡΤ


vinteoΔείτε το συγκινητικό βίντεο που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση λίγα μόλις λεπτά μετά την απόφαση της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ και να ιδρύσουν νέο κρατικό φορέα!

Η Αγία Σοφία στην Ανδραβίδα αποκτά την αίγλη που της αρμόζει



Δελτίο Τύπου

Η Αγία Σοφία στην Ανδραβίδα αποκτά την αίγλη που της αρμόζει





 














Ο δρόμος για την ανάδειξη του σημαντικού Βυζαντινού Μνημείου της Αγίας Σοφίας στην Ανδραβίδα άνοιξε πριν από δύο ημέρες, με την αυτοψία που διενήργησε κλιμάκιο της 6ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, του οποίου επικεφαλής ήταν η προϊσταμένη Υπηρεσίας κ. Αννίτα Κουμούση.

Ηλεία: Ισχυρές απογευματινές καταιγίδες το διήμερο Πέμπτη, Παρασκευή – αναλυτική πρόγνωση


kataig
Για σήμερα  Τετάρτη περιμένουμε βαθμιαία αλλαγή με πτώση της θερμοκρασίας και έντονες συνθήκες
αστάθειας κυρίως από την Πέμπτη. Έτσι, σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, ισχυρές καταιγίδες περιμένουμε τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, στα ημιορεινά - ορεινά αλλά και σε πεδινά τμήματα κυρίως της κεντρικής και νότιας Ηλείας, το διήμερο Πέμπτη και Παρασκευή, φαινόμενα τα οποία θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, ριπαίους ανέμους και έντονες ηλεκτρικές εκκενώσεις.

Το Σαββατοκύριακο φαίνεται η αστάθεια να περιορίζεται στα πιο ημιορεινά-ορεινά.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Ο καιρός την Τετάρτη - Αναλυτική πρόγνωση


Άστατος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη με πτώση της θερμοκρασίας και σποραδικές καταιγίδες -κατά τόπους ισχυρές- που θα σημειωθούν κυρίως στα ηπειρωτικά και το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Μάλιστα, είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 12ης Ιουνίου

Ηλεία: 4,2R με επίκεντρο στη Βάρδα


seismos_vardaΑκριβώς την πόλη της Βάρδας είχε ως επίκεντρο η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στις 00:48 τη νύχτα της Τρίτης, με ένταση