Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 5, 2013

«Ιδανικός ο Παναθηναϊκός»

Εικόνα
Η επίσημη παρουσίαση του Μπαϊράμι από το «τριφύλλι»

Πάτρα: «Ανοιγε» αυτοκίνητα στο πάρκινγκ του νοσοκομείου του Ρίου!

Εικόνα
  Συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας ένας 37χρονος ημεδαπός, ο οποίος ασκούσε συστηματικά το…

"Ναυμαχία" με πυρά στη Σύμη μεταξύ τουρκικής ακτοφυλακής και Λιμενικού

Εικόνα
  Ακταιωρός της τουρκικής ακτοφυλακής "συνόδευε"  καταμαράν που μετέφερε 30  μετανάστες στην περιοχή της Σύμης. Το καταμαράν έγινε αντιληπτό από δυνάμεις του ΛΣ κι ένα σκάφος έσπευσε να εμποδίσει την πορεία του. 

Λεχαινά: Καταγγελίες για ρύπανση στο λαγκάδι του "Βροντού"

Εικόνα
Δελτίο Τύπου Σε καταγγελίες για ρύπανση του λαγκαδιού του «Βροντού», προέβησαν κάτοικοι   των οικισμών Αγίου Γεωργίου και Αγίων Θεοδώρων του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης. Το τελευταίο διάστημα, παρατηρείται στο λαγκάδι  έντονη 

Γαστούνη: Νεκρή 84χρονη παρασύρθηκε απο ΙΧ τα ξημερώματα

Εικόνα
Μια 84χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της χθες τα ξημερώματα στη Γαστούνη, όταν παρασύρθηκε απο διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας υπήκοος Βουλγαρίας.

Βάρδα: Συνελήφθη 47χρονος για καλλιέργεια ναρκωτικών

Εικόνα
Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης, στο Ψάρι Βουπρασίας, από  Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας,  ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 47 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια κάνναβης.

Μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψη επικίνδυνου Ηλείου ληστή στον Άγιο Ανδρέα Αττικής - Είχε μαζί του 3 γεμάτα πιστόλια - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.(video)

Εικόνα
Η επιχείρηση ξεκίνησε στις πέντε το πρωί και τελικά στέφθηκε με επιτυχία. Πρόκειται για έναν από τους πέντε δράστες της ληστείας στην Καλαμάτα σε υποκατάστημα της Alphabank.

ΗΛΕΙΑ ...Ο ΚΑΙΡΟΣ

Εικόνα
Tην Τετάρτη 5/6 περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις μεσημεριανές ώρες στα ορεινά.

Βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη

Εικόνα
Στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα αναμένονται σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα βορειοανατολικά. Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 5ης Ιουνίου