ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

«Ιδανικός ο Παναθηναϊκός»

Η επίσημη παρουσίαση του Μπαϊράμι από το «τριφύλλι»

Πάτρα: «Ανοιγε» αυτοκίνητα στο πάρκινγκ του νοσοκομείου του Ρίου!


 
Συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας ένας 37χρονος ημεδαπός, ο οποίος ασκούσε συστηματικά το…

"Ναυμαχία" με πυρά στη Σύμη μεταξύ τουρκικής ακτοφυλακής και Λιμενικού




 Ακταιωρός της τουρκικής ακτοφυλακής "συνόδευε"  καταμαράν που μετέφερε 30  μετανάστες στην περιοχή της Σύμης. Το καταμαράν έγινε αντιληπτό από δυνάμεις του ΛΣ κι ένα σκάφος έσπευσε να εμποδίσει την πορεία του. 

Λεχαινά: Καταγγελίες για ρύπανση στο λαγκάδι του "Βροντού"


lagkadi
Δελτίο Τύπου
Σε καταγγελίες για ρύπανση του λαγκαδιού του «Βροντού», προέβησαν κάτοικοι   των οικισμών Αγίου Γεωργίου και Αγίων Θεοδώρων του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης.
Το τελευταίο διάστημα, παρατηρείται στο λαγκάδι  έντονη 

Γαστούνη: Νεκρή 84χρονη παρασύρθηκε απο ΙΧ τα ξημερώματα

asthenoforo
Μια 84χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της χθες τα ξημερώματα στη Γαστούνη, όταν παρασύρθηκε απο διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας υπήκοος Βουλγαρίας.

Βάρδα: Συνελήφθη 47χρονος για καλλιέργεια ναρκωτικών


xasisΣυνελήφθη το πρωί της Τρίτης, στο Ψάρι Βουπρασίας, από  Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας
της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας,  ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 47 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια κάνναβης.

Μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψη επικίνδυνου Ηλείου ληστή στον Άγιο Ανδρέα Αττικής - Είχε μαζί του 3 γεμάτα πιστόλια - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.(video)


sillipsiΗ επιχείρηση ξεκίνησε στις πέντε το πρωί και τελικά στέφθηκε με επιτυχία. Πρόκειται για έναν από τους πέντε δράστες της ληστείας στην Καλαμάτα σε υποκατάστημα της Alphabank.

ΗΛΕΙΑ ...Ο ΚΑΙΡΟΣ

fthinoporinosTην Τετάρτη 5/6 περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις μεσημεριανές ώρες στα ορεινά.

Βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη


Στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα αναμένονται σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα βορειοανατολικά.

Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 5ης Ιουνίου