Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 4, 2013

Πολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου Κυλλήνης ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ....???

Εικόνα
Ύστερα από ενημέρωση που είχαμε από μέλος του απερχόμενου  ΔΣ του συλλόγου του χωριού μας μάθαμε και κάναμε γνωστό ,όπως είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ,ότι την ερχόμενη Κυριακή 9 Ιουνίου το παλαιό ΔΣ του συλλόγου του χωριού μας είναι έτοιμο να δώσει την σκυτάλη σε άλλα άτομα ίσως και γνώριμα από το παλαιό ΔΣ και να συνεχίσει τον σκοπό που έχουν όλοι οι σύλλογοι . Σκοπός που όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε ..

VIDEO Από τα Θυρανοίξια Της Αγ. Παρασκευής στην ΔΗΜΗΤΡΑ ΗΛΕΙΑΣ (ΤΡΟΥΜΠΕ )

Εικόνα
 Α΄ΜΕΡΟΣ Β΄ΜΕΡΟΣ Γ ΜΕΡΟΣ Ανδρέας Μίγκος

Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου << ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ>>

Εικόνα
                Α  Ν  Α  Κ  Ο  Ι  Ν  Ω  Σ  Η             Ο Πολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου Κυλλήνης του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης την                               Κυριακή 9 Ιουνίου 2013                  ώρα 10:30 π.μ έως 14:30μ.μ ,  στην αίθουσα του κοινοτικού κτηρίου , σας προσκαλεί στην γεν.συνέλευση όπου  θα πραγματοποιηθούν  

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΛΑ : Γιορτάζουμε την Ημέρα του Περιβάλλοντος στις πηγές του ποταμού Ενιππέα (Αύρα)

Εικόνα
Το Δημοτικό Σχολείο Λάλα υιοθετώντας μια από τις βασικές αρχές της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Σκέψου Τοπικά-Δράσε Παγκόσμια» σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου διοργανώνουν τη

«Κακοποίηση- μια λέξη με πολλά πρόσωπα»

Εικόνα
Στα π λαίσια διοργάνωσης σεμιναρίων ψυχολόγων και εκ π αιδευτικών σε συνεργασία   με τον όμιλο UNESCO σας π ροσκαλούμε στο 1 ο σεμινάριο ψυχικής υγείας και εκ π αιδευτικής αγωγής με τίτλο :

Σκάφος ξέμεινε ΒΔ της Κυλλήνης - Κινητοποίηση του Λιμενικού

Εικόνα
Το μεσημέρι της Κυριακής ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή Κυλλήνης, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. για μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους «AΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» Ν.Π.3963, το οποίο έπλεε 09 ν.μ. βορειοδυτικά της Κυλλήνης, με μοναδικό επιβαίνοντα τον ιδιοκτήτη του.

Μέτρα αστυνομικής προστασίας ζητούν οι βενζινοπώλες με αφορμή την δολοφονία στην Κυλλήνη

Εικόνα
Μέτρα αστυνομικής προστασίας στα πρατήρια καυσίμων ζητά η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών με αφορμή τη δολοφονία του πρατηριούχου Δημήτρη Κουτρουμάνου στην Κάτω Παναγιά της Κυλλήνης, στις 31 Μαΐου 2013. Όπως επισημαίνει η ΟΒΕ, ήταν η τρίτη φορά που ο συγκεκριμένος πρατηριούχος δέχθηκε επίθεση ληστείας, αλλά αυτή τη φορά ο ληστής τον πυροβόλησε και τον άφησε νεκρό.

Ζαχάρω: Συνελήφθη 32χρονος Βούλγαρος για παράνομη οπλοκατοχή

Εικόνα
Συνελήφθη προχθες αργά το απόγευμα, στη Ζαχάρω, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Βουλγαρίας, ηλικίας 32 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για  παράνομη οπλοκατοχή.

Γαστούνη: Νεκρή 84χρονη παρασύρθηκε απο ΙΧ τα ξημερώματα

Εικόνα
Μια 84χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της χθες τα ξημερώματα στη Γαστούνη, όταν παρασύρθηκε απο διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας υπήκοος Βουλγαρίας.

Ηλεία: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη του φονικού της Κυλλήνης

Εικόνα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αναζητήσεις - έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου για τη σύλληψη αγνώστου δράστη, ο οποίος το βράδυ της περασμένης Παρασκευής πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Κάτω Παναγιά Κυλλήνης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. (σχετικό ρεπορτάζ) Ο δράστης πλησίασε τον 63χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου, τη στιγμή που είχε κλείσει το κατάστημα και κατευθυνόταν προς το όχημα του μαζί με την σύζυγό του. Ζήτησε τις εισπράξεις από τον ιδιοκτήτη και ταυτόχρονα πυροβόλησε δύο φορές με αποτέλεσμα η μία βολίδα να τραυματίσει θανάσιμα τον 63χρονο ενώ ο δράστης διέφυγε χωρίς να αφαιρέσει τα χρήματα από  το θύμα.

Ηλεία: Συνελήφθη 32χρονος με πτυσσόμενο γκλομπ στη Ζαχάρω!

Εικόνα
  Συνελήφθη αργά το απόγευμα της Κυριακής στη Ζαχάρω, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας 32χρονος Βούλγαρος, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.

Ηλεία: «Μάγεψαν» οι 16οι Πελοποννησιακοί Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων!

Εικόνα
  Με μεγάλη διοργανωτική και αθλητική επιτυχία διεξήχθησαν προχθές οι  16οι Πελοποννησιακοί Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων που φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Γαστούνης.

Ηλεία: Δροσερή, με αρκετή ψύχρα τις πρωινές ώρες η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου – αναλυτική πρόγνωση

Εικόνα
Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη

Εικόνα
Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στη βόρεια Ελλάδα το απόγευμα της Τρίτης. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 4ης Ιουνίου

Σεισμός ταρακούνησε λίγο πριν τις 5 την Αθήνα! Αρχικές εκτιμήσεις για 4.4 Ρίχτερ!

Εικόνα
H αρχική εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών κάνει λόγο για μέγεθος 4,4 Ρίχτερ