ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Θρήνος στο Νεοχώρι Κυλλήνης για τον πρόωρο χαμό του γυμναστή του Γυμνασίου Κ. Πίμπα


Θρηνεί η περιοχή του Νεοχωρίου, του Κάστρου και της Κυλλήνης, για τον πρόωρο χαμό του πρώην διευθυντή του Γυμνασίου Νεοχωρίου και γυμναστή Κώστα Πίμπα σε ηλικία 58 ετών.

Champions League 2013-2014 - Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού


Αρκετές ήταν οι ευχάριστες ειδήσεις για τον Ολυμπιακό από την αγωνιστική εβδομάδα που πέρασε, αφού αποφεύγει 3 πολύ δυνατές ομάδες στους ομίλους του Champions League. Δείτε πως διαμορφώνονται οι όμιλοι.

Σχεδόν βέβαιη η επιστροφή του Φώτση στον ΠΑΟ

Το συμβόλαιο του με την ιταλική ομάδα λήγει στις 30 Ιουνίου

Πόσο πληρώνουμε για ρεύμα και φυσικό αέριο σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη;


Τη μεγαλύτερη αύξηση στην ΕΕ σημείωσαν οι τιμές ηλεκτρικής ενέργειας σε Ελλάδα και Κύπρο! Επίσης η Ελλάδα έχει το δεύτερο ακριβότερο φυσικό αέριο σε όλη την Ευρώπη!

Κυλλήνη: Κλειστό το Περιφερειακό Ιατρείο – Δεν υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης


killini1Έχουν δαπανηθεί περισσότερα από 200.000 ευρώ για την κατασκευή και τον εξοπλισμό του και αυτό δεν λειτουργεί. Ο λόγος για το Περιφερειακό Ιατρείο Κυλλήνης
killini2killini3killini4που όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι δεν λειτουργεί. Κάνουν λόγο για υποβάθμιση του σε Αγροτικό Ιατρείο που και αυτό όμως δεν λειτουργεί καθώς ο γιατρός που το επισκέπτεται δύο φορές την εβδομάδα δεν μπορεί να συνταγογραφήσει καθώς δεν υπάρχει σύνδεση με το διαδίκτυο.

Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος: Δωρεάν εξέταση από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή


Melanoma1Με το απλό αλλά ουσιαστικό σύνθημα «Δες το. Σταμάτησέ το!» θα υποδεχτούμε την Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος 2013, από την Δευτέρα 27 έως
και την Παρασκευή 31 Μαΐου και στην Ηλεία. 

Ηλεία: Οι διαρρήξεις χωρίς κλοπή και το ριφιφί σε αποθήκη


diarriktes1Αυξάνονται μέρα με τη μέρα τα κρούσματα διαρρήξεων σε διάφορά σημεία της Ηλείας όπου οι δράστες μπαίνουν σε σπίτια, δεν κλέβουν αλλά προκαλούν φθορές. Παράλληλα σημειώθηκαν
και κάποιες σοβαρές κλοπές, τις οποίες ερευνούν οι Αρχές στο νομό, όπως το ριφιφί σε αποθήκες που στεγάζεται υπηρεσία του δήμου Πηνειού.Τουλάχιστον άλλα τρία περιστατικά όπου οι δράστες μπήκαν σε σπίτια και δεν έκλεψαν, αλλά προκάλεσαν φθορές καταγράφηκαν στο Αστυνομικό Δελτίο του Σαββατοκύριακου.

Ηλεία: Υπόθεση αιμομιξίας συγκλονίζει την τοπική κοινωνία - «Ύποπτα» τα κίνητρα της καταγγελίας για ασέλγεια

Προθεσμία να απολογηθεί σήμερα στον Ανακριτή πήρε χθες Δευτέρα από τον Εισαγγελέα Πύργου ο νεαρός που φέρεται να ασελγούσε κατ’ επανάληψη σε βάρος της ανήλικης εξαδέλφης του, υπόθεση στην περιοχή της νότιας Ηλείας, που είδε το φως της δημοσιότητας την Κυριακή όταν το περιστατικό κατήγγειλε η οικογένεια της κοπέλας στην Αστυνομία.

Ηλεία: Σκόνη, άνοδο της θερμοκρασίας και πιθανές λασποβροχές την Τρίτη – αναλυτική πρόγνωση


kairos1
Πρόσκαιρη αλλαγή περιμένουμε σήμερα  Τρίτη με κύρια χαρακτηριστικά τη σταδιακή ενίσχυση νοτιοανατολικών ανέμων, την πρόσκαιρη αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας και την μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Μάλιστα υπάρχει σημαντική πιθανότητα για λίγες τοπικές λασποβροχές.
Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη


Ενισχύονται οι νοτιοανατολικοί άνεμοι την Τρίτη και ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

 

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 28ης Μαΐου