ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Απολύθηκε δάσκαλος από το Δημόσιο που ιδιοποιήθηκε 20.000 ευρώ από το σχολείο


Το Συμβούλιο της Επικρατείας επικύρωσε την οριστική παύση εκπαιδευτικού (δασκάλου), ο οποίος ιδιοποιήθηκε το ποσό των 20.051 ευρώ από Σχολική Επιτροπή. Επιπλέον, με άλλες τρεις αποφάσεις του ακύρωσε πειθαρχικές ποινές σε βάρος ενός δικηγόρου και ενός πυροσβέστη.

Πύργος: Έχασε τις αισθήσεις του περπατώντας κι έπεσε χτυπώντας στο κεφάλι!


 
Αιμόφυρτος στο νοσοκομείο Πύργου μεταφέρθηκε άνδρας που λίγο μετά τις 10 το πρωί του Σαββάτου περπατώντας σε πεζοδρόμιο έξω από το ΚΤΕΛ Πύργου έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να πέσει στο δρόμο χτυπώντας στο κεφάλι…

Πύργος: Αυτοκτόνησε 62χρονος στη γειτονιά του Αγίου Σπυρίδωνα


autoktoniaΤέλος στη ζωή του έβαλε το πρωί της Κυριακής ένας 62χρονος άντρας από τον Πύργο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr ο αυτόχειρας χρησιμοποίησε το
κυνηγετικό του όπλο για να προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Τον βρήκε νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος ο γαμπρός του λίγο μετά τις οκτώ το πρωί και αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Οκτώ γαλάζιες σημαίες φέτος στην Ηλεία!


 
Τη δεύτερη θέση κατέλαβε και φέτος η Ελλάδα ανάμεσα σε 49 χώρες του πλανήτη, με 393 βραβευμένες ακτές και 9 μαρίνες, στις οποίες θα κυματίζει η «Γαλάζια Σημαία». Η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε φέτος 3.103 ακτές και 626 μαρίνες σε όλο τον κόσμο.  Ο νομός Ηλείας βραβεύτηκε φέτος με 8 γαλάζιες σημαίες, δηλαδή με μία περισσότερη από πέρυσι και συγκεκριμένα στην παραλία της Γλύφας στον δήμο Πηνειού.

Τραγωδία στους Ταξιάρχες Ζαχάρως: Πνίγηκε 6χρόνο αγοράκι - Κινδύνεψε η γιαγιά και δύο αδέρφια του


pnigmos1.JPGΕίναι στιγμές που και ο πιο δυνατός λυγίζει… Και όταν βλέπεις ένα 6χρονο αγγελούδι να κείτεται νεκρό δεν μπορείς να αντέξεις…

Ηλεία: Δροσερό Σαββατοκύριακο - Αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας τη νέα εβδομάδα – αναλυτική πρόγνωση


ilios
Δροσερό και ηλιόλουστο θα κυλήσει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου. Με ανάλογες συνθήκες θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα την Δευτέρα,
από την Τρίτη όμως περιμένουμε αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας. Επιστρέφει η σκόνη βαθμιαία από την Κυριακή. Με αυξημένες συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα θα κυλήσει το μεγαλύτερο διάστημα της νέας εβδομάδας.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 26ης Μαΐου