ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΜΑΡΙΛΛΟΥ Γ.ΝΕΛΛΟΥ Μέλος του Δ.Σ πολιτιστικού συλλόγου ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ... ΔΉΛΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

 Η Κα ΜΑΡΙΛΛΟΥ Γ. ΝΕΛΛΟΥ μέχρι τώρα Κοσμήτωρ  ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ παραιτήθηκε από το ΔΣ και αποχωρώντας ,στην προσωπική της σελίδα στο διαδύκτιο fb ανέρτησε τα εξής : (θα αναρτηθούν σε ελληνικά καθώς η δήλωση της ήταν γραμμένη greekenglish)
Πιο κάτω θα διαβάσετε και την δημόσια συγνώμη που ζητά ....

Τίτλοι Τέλους για το ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Ύστερα από πληροφορίες που πήραμε μέσω του  διαδικτύου και από μέλη του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}} λόγω παραιτήσεως αρκετών μελών που και αυτά δεν μας έχουν γίνει γνωστά πλην ενός ,το παλαιό ΔΣ παύει να υφίσταται και ύστερα από γραπτές δηλώσεις μέσω της προσωπικής σελίδας του στο FaceBook του μέλους του συλλόγου ,Πέτρου Ανυφαντή το επόμενο Σάββατο  25 Μαΐου 2013  θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ .
Συγκεκριμένα ο Κος Π.Ανυφαντής γράφει ..

Αμαλιάδα: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό γνωστού κακοποιού


astynomia-nixtaΤον άνθρωπο που εκτιμάται ότι ίσως κρύβεται πίσω από αρκετά χτυπήματα ληστειών στην περιοχή της Ηλείας, όπως αυτό της Κυλλήνης, αναζητούσαν προχθες από το μεσημέρι οι Αρχές.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 6η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ

Ποιός το περίμενε ??/
Οι KOZA MOSTRA και ο ΑΓΑΘΩΝΑΣ παρά τις προβλέψεις να κατακτήσουν την 6η θέση και να γράψουν ιστορία στην EUROVISION ...
 
Νικήτρια η Δανία ...


Το τραγούδι «Only Teardrops» που ερμήνευσε η 20χρονη Εμελί ντε Φόρεστ, εκπροσωπώντας τη Δανία, ήρθε πρώτο στον τελικό του 58ου μουσικού διαγωνισμού της Eurovision που διοργανώθηκε στο Μάλμε της Σουηδίας.

Λεχαινά: Τα "ξεπουλητάρια" ετοιμάζουν "επίθεση" στις Αλυκές


alykesΞενοδοχεία στην προστατευόμενη περιοχή των Αλυκών Λεχαινών ονειρεύονται να χτίσουν με συνοπτικές διαδικασίες και με το πρόσχημα της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας,
μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

Ηλεία: Μόδα ή ανάγκη, το ποδήλατο ξανά στη ζωή μας - Άνοδος στην αγορά - πτώση στα αυτοκίνητα


podilato.JPGΑρχικά είδαμε όλο και περισσότερους να περπατούν σε ώρες αναψυχής, για τη βόλτα, την παρέα, την υγεία τους. Ύστερα οι δύο τροχοί μπήκαν δυναμικά στη ζωή μας.
Το ποδήλατο, ένα από τα πιο αγαπημένα μέσα μεταφοράς και αναψυχής μπαίνει και πάλι στην καθημερινότητα των Ηλείων για πολλούς λόγους.

Η Γενοκτονία των Ποντίων

Το σιωπηλό ολοκαύτωμα του ποντιακού ελληνισμού

Σύννεφα και βροχές την Κυριακή


Συννεφιασμένη θα είναι η Κυριακή και βροχές θα σημειωθούν σε πολλές περιοχές. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Αναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 19ης Μαΐου