ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Αγάθωνας και Koza Mostra επιχειρούν απόψε να μας «μεθύσουν»

Με ποια σειρά θα εμφανιστούν οι χώρες στον τελικό της Eurovision

Υπέκυψε στα τραύματά της η 56χρονη από τον Πύργο…

 
Την τελευταία της πνοή άφησε χθες η 56χρονη, γυναίκα από τον Πύργο η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα επί της Εθνικής Οδού Πύργου – Πάτρας στο ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων «Χόχολης». Το ατύχημα, συνέβη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε ο γιος της 56χρονης και εκείνη επέβαινε σε αυτό, ξέφυγε της πορείας του με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να βρεθεί στο οδόστρωμα και να χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Υποψήφιος ετών . . . 60 (photos & video)


60xronosΟ 60χρονος που βλέπετε στη φωτογραφία βρέθηκε σήμερα στο 42ο εξεταστικό κέντρο στα Εξάρχεια όχι ως γονέας αλλά ως υποψήφιος των Πανελληνίων εξετάσεων και έκλεψε
την παράσταση. Ο Γιώργος Παπαδούκας εξηγεί στο Newsit γιατί έδωσε εξετάσεις σε αυτή την ηλικία και αποκαλύπτει τι θέλει να σπουδάσει.  Ο Σωκράτης είχε πει αιώνες πριν το διαχρονικό "γηράσκω αεί διδασκόμενος", δηλαδή γερνάω και συνεχίζω πάντα να μαθαίνω. 

Προφυλακίστηκε άδικα για 159 ημέρες για ληστεία στην Αμαλιάδα . . . παίρνει αποζημίωση


ag.stefanosΜε το ποσό των 4.611 ευρώ θα αποζημιωθεί 36χρονος Αλβανός, ο οποίος παρέμεινε προφυλακισμένος μέχρι να αθωωθεί, σύμφωνα  με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου
Κακουργημάτων Πάτρας. Ο συλληφθείς είχε προφυλακιστεί για 159 ημέρες, αδίκως σύμφωνα με τους δικαστές, οι οποίοι αποφάνθηκαν ότι θα πρέπει να αποζημιωθεί με το ποσό των 29 ευρώ ημερησίως.

Ηλεία: Με το δεξί και βατό θέμα οι Πανελλήνιες - Μόλις 16 μαθητές απείχαν των εξετάσεων


panelliniesΜε θέμα το περιβάλλον, το διαδίκτυο και την αποξένωση των ανθρώπων που προκύπτει από το διαδίκτυο ξεκίνησαν οι Πανελλαδικές 2013 με το θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας. 
Στους υποψήφιους δόθηκε κείμενο από το βιβλίο του Γιώργου Γραμματικάκη «Ένας αστρολάβος του ουρανού και της ζωής», με ζητούμενο να αναπτύξουν θέμα γύρω από το Διαδίκτυο, το περιβάλλον και τη ζωή των ανθρώπων. Η πλειοψηφία των υποψηφίων χαρακτήρισε τα θέματα βατά, αναμενόμενα και χωρίς ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας.

Ηλεία: Καιρός... για παραλία

paraliaΔεν έλειψαν οι λασποβροχές την Παρασκευή και μάλιστα σημειώθηκαν και λίγα αστραπόβροντα, ωστόσο τα φαινόμενα ήταν άνευ σημασίας.
Η υψηλότερη θερμοκρασία την Παρασκευή σημειώθηκε στην Ζαχάρω με 31 βαθμούς Κελσίου.

Θα υποχωρήσει σταδιακά η σκόνη κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου με την θερμοκρασία... για παραλία!

Η θερμοκρασία της θάλασσας αυτή την περίοδο είναι περίπου στους 20oC.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Σκόνη και θερμόμετρο στους 32 το Σάββατο


Ανεβαίνει η θερμοκρασία από αύριο ενώ οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν να παραμείνει μέρος της σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 18ης Μαΐου