ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

AΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΠΑΟΚ αγώνας playoffs 20:00 μ.μ.

Atromitos PAOK 
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (20:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση AΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΠΑΟΚ αγώνας playoffs θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες εσωτερικού και εξωτερικού:

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΤΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Παρακολουθήστε τον αγώνα playoff ΕΛΛΆΔΑς πατώντας ένα από τα παρακάτω link

Ποιοι απαλλάσσονται από το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων και ποιοι έχουν “έκπτωση”

Ποιοι απαλλάσσονται από το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων και ποιοι έχουν “έκπτωση”
Το “χαράτσι” του 2013, που μετονομάζεται πλέον από “Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) σε “Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων” (ΕΕΤΑ), θα εξακολουθεί μεν να επιβάλλεται σε όλα τα ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα μέσω των λογαριασμών ρεύματος και να υπολογίζεται με τους ίδιους ακριβώς συντελεστές που ίσχυσαν το 2011 και το 2012, αλλά θα μειώνεται εκ των υστέρων κατά 15%.

Διασταυρώνουν τα ξίφη τους Μπενφίκα-Τσέλσι

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο Άμστερνταμ

Δεν προκρίθηκε η Κύπρος στον τελικό της Eurovision- Δείτε τι έγινε

Εντυπωσιακή η Δέσποινα Ολυμπίου...

«Η Μακεδονία είναι στην Ελλάδα»


Άρθρο της National Post με αφορμή ταξιδιωτικό ρεπορτάζ

Παρέμβαση Ανδρέα Μαρίνου για το Περιφερειακό Ιατρείο Μπορσίου


andreasmarinos
Δελτίο Τύπου
Σε παρέμβαση που αφορά την Κατασκευή του Περιφερειακού Ιατρείου Μπορσίου στο Δήμο  Ανδραβίδας  - Κυλλήνης Νομού Ηλείας, προέβη ο Βουλευτής Ηλείας Νέας Δημοκρατίας
Ανδρέας Μαρίνος.

'Ετσι μου επιτέθηκαν και με χαράκωσαν - ΒΙΝΤΕΟ: Ο 14χρονος περιγράφει τις στιγμές που έζησε στα χέρια των βασανιστών του

- Την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Αντιρατσιστικής βιας
- Διαβεβαίωση Δένδια ότι το παιδί ούτε θα συλληφθεί ούτε θα απελαθεί
- Προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης να επανενωθεί ο 14χρονος με την οικογένειά του

Πύργος: Ξανάνοιξε το ΤΕΙ - Έληξε η κατάληψη!


Τη λήξη της κατάληψης αποφάσισε η χθεσινή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Σπουδαστών ΤΕΙ Πύργου, που την Τετάρτη επιστρέφουν στα «θρανία» σε μια προσπάθεια εξάντλησης όσων πιθανοτήτων έχουν μείνει για να μη χάσουν το εξάμηνο.

Κατάκολο: Το λιμάνι που κεντρίζει το ενδιαφέρον!


 
Κλιμάκιο της Ενώσεως Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας  επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας το Κατάκολο, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με τον προγραμματισμό των έργων που αφορούν τα κρουαζιερόπλοια, ενώ συζητήθηκαν οι μελλοντικοί σχεδιασμοί που έχουν σχέση με την περαιτέρω ανάπτυξη δραστηριότητας αυτού του κλάδου της τουριστικής ναυτιλίας στον ελληνικό χώρο και στην περιοχή του Ιονίου ιδιαίτερα.

Πάνω από το 80% των καθηγητών θέλουν απεργία - ΝΑΙ και από την Ηλεία (VIDEO)



Μαζικά ψήφισαν οι καθηγητές στις συνεδριάσεις των  86 ΕΛΜΕ  σ ε όλη τη χώρα.
Αν και η καταγραφή θα ολοκληρωθεί αύριο Τετάρτη, σύμφωνα με την ανάλυση των στοιχείων περισσότεροι από το 80% των καθηγητών ψήφισε υπέρ της απεργίας. Εξάλλου η ψήφος είχε συμβολικό μήνυμα, καθώς από αύριο Τετάρτη το μεσημέρι ισχύει η επίταξη, οπότε οι καθηγητές θέλουν με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας να δώσουν το μήνυμά τους.



ΗΛΕΙΑ:Ο ΚΑΙΡΟΣ




anodossΠάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Βελτιώνεται ο καιρός την Τετάρτη


Βροχές τέλος! Νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Αναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 15ης Μαΐου