ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ

Ενημερώσου για το Στοίχημα από το Olympiasports.gr  

Φτηνότερη βενζίνη για τους οπαδούς του Αστέρα


Ειδικές τιμές για τη μετάβαση των Αρκάδων στον τελικό του Κυπέλλου

Με εκπλήξεις στον τελικό ο Ολυμπιακός - Μέσα Αβραάμ, Πίνο


Ο Μίτσελ επέλεξε να πάρει μαζί του και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο ο οποίος έκανε συντηρητικό πρόγραμμα και στην τελευταία προπόνηση ενόψει του τελικού του κυπέλλου αλλά και τον Πίνο.

Η Ρεάλ αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό


Επιβλήθηκε 74-67 της Μπαρτσελόνα

Την "έλιωσε" και την έκανε... πελάτισσα - Στον τελικό ο Ολυμπιακός


ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Με μία απίστευτη εμφάνιση ο Ολυμπιακός όχι απλά πέρασε στον τελικό της Ευρωλίγκας για 5η φορά στην ιστορία του αλλά έκανε... πλάκα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας των εκατομμυρίων. Με άμυνα για σεμινάριο κράτησε τους Ρώσους στους 52 πόντους και έφτασε στο θρίαμβο με 69-52 χωρίς να απειληθεί ποτέ.  Την Κυριακή ο τελικός κόντρα στην Ρέαλ η οποία νίκησε με 74-67 την Μπαρτσελόνα. MVP ο Κάιλ Χάινς που νίκησε τα... θηρία.

Ηλεία: «Όλο το χωριό… μια αγκαλιά!» (VIDEO)

«Στοίχημα» με… τους εαυτούς τους να ξαναχτίσουν το σπίτι της οικογένειας που κάηκε ανήμερα το Πάσχα έχουν βάλει οι κάτοικοι του Αμπελοκάμπου που ήδη, με πρωτοβουλία του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας και του ιερέα του χωριού, έχουν αναλάβει δράση!

Σοκ! Έφαγε τεράστιο κανάτι στο κεφάλι και επέζησε. Απίστευτο βίντεο, Μ. Σάββατο στην Κέρκυρα


kanatiΑνατριχιαστικό περιστατικό το Μ. Σάββατο, στο έθιμο με τα κανάτια (μπότηδες) στην Κέρκυρα.

Ηλεία: Συνελήφθη και ο τρίτος δράστης της ληστείας στο Σκουροχώρι


sillipsiΣυνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, βάση εντάλματος σύλληψης της κα. Ανακρίτριας Ηλείας, ένας αλλοδαπός υπήκοος
Αλβανίας, ηλικίας 20 ετών ο οποίος αναζητούνταν για την συμμετοχή του στην από 7-5-2013 ληστεία στο Σκουροχώρι Ηλείας.

Μανολάδα: Μαχαιριές μεταξύ Μπαγκλαντεζιανών!


 
Βγήκαν… μαχαίρια λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην Μανολάδα με «πρωταγωνιστές» Μπαγκλαντεζιανούς μετάναστες…

Πύργος: Εξαφανίστηκε 16χρονη απο χωριό της περιοχής


exafanisi1Μία 16χρονη κοπέλα από χωριό του δήμου Πύργου λίγα χιλιόμετρά έξω από την ηλειακή πρωτεύουσα, εξαφανίστηκε από την περασμένη Τετάρτη 8 Μαΐου.

Πύργος: Επιχείρηση "σκούπα" για τους ανήλικους ΡΟΜΑ στα φανάρια


roma_fanariaΜαζική επιχείρηση της Αστυνομίας για την πάταξη του φαινομένου των κλοπών με το πρόσχημα της επαιτείας σε κεντρικές διασταυρώσεις με φωτεινούς σηματοδότες πέριξ του Πύργου,
πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης.

Ηλεία: Φυτεία "επιστήμη" - Τα χασισόδεντρα μέσα στη ντουλάπα - Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. και photos (Νεότερη ενημέρωση 17:56)


xasis1Μπροστά σε μια "πρότυπη" φυτεία χασίς μέσα σε ντουλάπα, βρέθηκαν χθες το μεσημέρι οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου στην περιοχή Συκιά στο Κατάκολο.

ΗΛΕΙΑ :Ο ΚΑΙΡΟΣ το Σαββατοκύριακο


astatheia Αναλυτική πρόγνωση :

Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο


Τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν το απόγευμα του Σαββάτου, κυρίως στα ορεινά της δυτικής Ελλάδας. Παράλληλα θα υπάρξει άνοδος της θερμοκρασίας. Δείτε την πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 11ης Μαΐου