ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

11η ΙΠΠΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ..ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΡΜΙΡΗΣ

















Υπό την αιγίδα του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης και με την διοργάνωση του ΣΥΛΛΌΓΟΥ {{ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ }}ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ το Σάββατο 11 Μαΐου 2013 θα πραγματοποιηθεί η 11η ΙΠΠΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ
στην έκθεση αυτή θα συμμετάσχουν αρκετοί φίλοι της έκθεσης με τα άλογά τους και ένας από αυτούς θα είναι και ένα δικό μας παιδί που από τα 12 χρόνια του έχει ένα υπέροχο άλογο που στο χωριό μας τον έχουμε δει αρκετές φορές να είναι μαζί του και να κάνουν την εξάσκησή τους .
Αυτός είναι ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΡΜΙΡΗΣ γιος του Αντώνη Γκαρμίρη από Κάτω Παναγιά  και της Σοφίας Δημητροπούλου (κόρη του Γιάννη και της Χρυσούλας Δημητροπούλου από το ΝΕΟΧΩΡΙ ).
    

«Πάνοπλος» ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΤΣΣΚΑ


Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Σερμαντίνι

Αν... Ευρώπη, Παναθηναϊκός!


Νίκη με 3-0 για το «τριφύλλι» στο μπαράζ με Ξάνθη

Αγωνία για τις Πανελλαδικές: Σχεδόν βέβαιη η εισήγηση για απεργία από την ΟΛΜΕ


eksetaseisΔιακόπηκε μετά από συνεδρίαση 7 ωρών, η συνεδρίαση της ΟΛΜΕ, η οποία θα λάβει τις τελικές της αποφάσεις την Παρασκευή. Η ΟΛΜΕ προσανατολίζεται να εισηγηθεί την πραγματοποίηση
απεργίας, μέσα στις Πανελλαδικές, ωστόσο τίποτα δεν αποκλείεται, καθώς η πίεση από την κοινωνία είναι μεγάλη.

Ηλεία: Γιόρτασαν την πολιούχο Αγία Μαύρα


 
Με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη και με δεκάδες πιστούς από την ευρύτερη περιοχή της πεδινής Ηλείας να δίνουν το «παρών», γιόρτασαν χθες οι κάτοικοι του Ρουπακίου την μνήμη της Πολιούχου τους Αγίας Μαύρας.

Ηλεία: Έκαναν Πάσχα χωρίς… νερό!


 
Το βασικότερο αγαθό στερήθηκαν όλες τις προηγούμενες μέρες οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Μέλισσας Λεχαινών που αναγκάστηκαν να κάνουν Πάσχα… χωρίς νερό! Με τους κουβάδες στα χέρια οι κάτοικοι της περιοχής «επιστράτευσαν» τις πομώνες και τα αρτεσιανά του χωριού προκειμένου να γεμίσουν τα ντεπόζιτα των σπιτιών τους με νερό, για να μπορούν να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες.

Ηλεία: Συρόμενη πόρτα πλάκωσε και τραυμάτισε γυναίκα στη Φιγαλεία!

Πραγματικά τυχερή μια γυναίκα χτες Τετάρτη στη Νέα Φιγαλεία, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, στην προσπάθειά της να ανοίξει μια συρόμενη σιδερένια πόρτα με σκοπό να παρκάρει το όχημα συγγενούς της, αυτή αποκολλήθηκε από τη βάση της και την καταπλάκωσε.

Ηλεία: 80χρονος επιτέθηκε σε παιδάκι και το χτύπησε


kakopoihshΈνα σοβαρό περιστατικό όπου ένας ηλικιωμένος φέρεται σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα να χτύπησε παιδάκι σε χωριό της νότιας Ηλείας, απασχολεί τις Αρχές.

Η Ζωοδόχος Πηγή


        Ήταν  γύρω στα 450μχ,  όταν  ένας  βυζαντινός  στρατιώτηςΛέοντας  στο  όνομαέκοβε  βόλτες  σ΄ ένα  δασάκι  στα  μέρη  της βασιλεύουσαςόταν  ξάφνου  βλέπει

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορτάζωντες και εορτάζουσες ...Ζωή Ζώη Πηγή

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΖΏΗ ,ΖΩΉ , ΠΗΓΗ ,


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορτάζωντες και εορτάζουσες ...
  και ιδιαίτερα στι/ους συχωριανέ/ούς μας ..που είναι οι εξής

ΗΛΕΙΑ :Ο ΚΑΙΡΟΣ


ptosi Αναλυτική πρόγνωση :

Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή


Σταδιακή βελτίωση του καιρού. Πρόσκαιρες βροχές στα ανατολικά και νότια κυρίως το πρωί. Άνοδος της θερμοκρασίας.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 10ης Μαΐου