Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 8, 2013

Nα πως περάσαμε το Πάσχα στο χωριό μας ..video youtube

Εικόνα
Φτιάξαμε ένα video βάλαμε την κατάλληλη μουσική και περιγράφουμε φωτογραγικά τι έγινε και πως περάσαμε στο χωριό μας το Πάσχα ...δείτε το και πείτε μας την γνώμη σας ... Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο ..

Αποθεώθηκε ο Νίκος Γκάλης

Εικόνα
Βίντεο από την είσοδό του στο Παλαί ντε Σπορ

Πάτρα: Προφυλακίστηκαν και οι δύο γονείς-τέρατα που ασελγούσαν σε βάρος των ανήλικων παιδιών τους

Εικόνα
Την προφυλάκιση και των δύο γονέων από την Πάτρα που ασελγούσαν σε βάρος των παιδιών τους, αποφάσισαν  Εισαγγελέας και Ανακριτής. Σύμφωνα με την απόφαση, ο πατέρας θα μεταχθεί για κράτηση στη φυλακή Τριπόλεως, και η μητέρα στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Γαστούνη: «Κάηκε» και φέτος ο Αράπης! (VIDEO)

Εικόνα
  Tηρήθηκε πανηγυρικά και φέτος το κάψιμο του αράπη στη Γαστούνη, του οποίου η προέλευση ανάγεται στην εποχή της Τουρκοκρατίας! Δείτε το βίντεο

Ποιοι δε θα πληρώσουν το χαράτσι

Εικόνα
Τι προβλέπει το σχέδιο Στουρνάρα

Ηλεία: Η διάρρηξη την ώρα της Ανάστασης

Εικόνα
Δυστυχώς ούτε και φέτος έλειψαν τα κρούσματα διαρρήξεων σε οικίες την ώρα που οι ιδιοκτήτες έλειπαν στην εκκλησία για την Ανάσταση.

Ανδραβίδα: Τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή

Εικόνα
Ένας οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε σε τροχαίο που συνέβη στον Αγ. Γεώργιο Ανδραβίδας αργά το μεσημέρι της Τρίτης.

Στη Μανωλάδα οι περιπέτειες συνεχίζονται - Συνελήφθησαν τέσσερις Μπαγκλαντέζοι για εκβίαση ομοεθνή τους

Εικόνα
Συνελήφθησαν χθες νωρίς το πρωί, στη Νέα Μανωλάδα, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας 48, 38, 25 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση.

Σκουροχώρι: Ληστεία τα ξημερώματα σε σπίτι - Χτύπησαν και έδεσαν ένα ανδρόγυνο

Εικόνα
Θύματα ληστείας έπεσε ένα ζευγάρι μεσήλικων στην περιοχή του Σκουροχωρίου τα ξημερώματα της Τρίτης του Πάσχα. Οι δράστες που μπήκαν σπίτι τους, τους χτύπησαν και τους έδεσαν άρπαξαν ότι μπορούσαν και τράπηκαν σε φυγή. Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr συνέβη μετά τις τρεις τα ξημερώματα.

Ο καιρός στην Ηλεία: Έντονη αστάθεια το επόμενο διήμερο

Εικόνα
Πτώση παρουσίασε χθες  Τρίτη του Πάσχα ο υδράργυρος, από τους 30 με 33 βαθμούς των περασμένων ημερών, σήμερα επανήλθε στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και δεν ξεπέρασε τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη

Εικόνα
Σποραδικές βροχές και κυρίως τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν την Τετάρτη στα ηπειρωτικά, καθώς και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στη δυτική-κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία. Παράλληλα, θα υπάρξει πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα ηπειρωτικά.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα