Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 27, 2013

Τι έχουν πάθει οι ηθοποιοί που έχουν υποδυθεί τον Χριστό ;

Εικόνα
Τα μεταφυσικά πάθη των... Ιησού!

Στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός

Εικόνα
Επιβλήθηκε της Εφές με 82-72

Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Εικόνα
Η φιλαρμονική Λεχαινών  για μια ακόμα χρονιά συμμετέχει στις εκδηλώσεις για την έξοδο του Μεσολογγίου το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Απριλίου

Aρνί γεννήθηκε με ανθρώπινο κεφάλι στην Τουρκία (Φώτο) Αποτέλεσμα κτηνοβασίας!!!

Εικόνα
Πρόβατο γέννησε νεκρό ένα αρνάκι με ανθρώπινο πρόσωπο. Το αρνάκι γεννήθηκε σε ένα χωριό κοντά στη Σμύρνη,στην Τουρκία.

Kαράτουλα: Ληστές χτύπησαν ηλικιωμένη - Έκλεψαν κουβέρτες, λάδι και μια TV

Εικόνα
Μία ηλικιωμένη βρέθηκε χτυπημένη σήμερα το πρωί στο σπίτι της στην περιοχή του Καράτουλα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα φέρεται να έπεσε θύμα ληστών κατά την διάρκεια της νύχτας αυτή την ώρα διεξάγονται έρευνες από την αστυνομία.

" ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Εικόνα
Χθές  Παρασκευή 20/04/2013 πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Πυροσβεστικής Υπηρεσία διάλεξη με θέμα " ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ¨  στα πλαίσια της ετήσιας άσκησης  Την διάλεξη έκανε ο Γιώργος Τζαβάρα Μηχανολόγος Μηχανικός ειδικευμένο στις εγκαταστάσεις υγραερίου και τεχνικός διευθυντής της εταιρίας  ΕΡΓΟ ΕΣΤΙΑ Α.Β.Ε.Ε.

ΕΘΙΜΑ ΛΑΖΑΡΟΣΑΒΒΑΤΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ.

Εικόνα
Ενδιαφέρον  παρουσιάζουν τα έθιμα του Λαζαροσάββατου ,καθώς και της Κυριακής των Βαίων,μιας και οι μέρες αυτές αποτελούν προανάκρουσμα της Λαμπρής. Το Σάββατο του Λαζάρου είναι ένα "νεκρολατρευτικό" πανηγύρι ,γιατί φέρνει στη μνήμη την Ανάσταση του Λαζάρου ,φίλου του Ιησού .

Εορτή της Αναστάσεως του Αγίου Λαζάρου

Εικόνα
Η Ορθοδοξία μας σήμερα 27 Απριλίου, τιμά τη μνήμη και την Ανάσταση του Αγίου Λαζάρου. Αυτό το Σάββατο τιμάμε την υπό του Χριστού Ανάσταση του φίλου Του Λαζάρου.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ

Εικόνα
Ο Λάζαρος υπήρξε στενός φίλος του Ιησού Χριστού, αδερφός της Μάρθας και της Μαρίας. Κατοικούσε στη Βηθανία, 3 χλμ. περίπου ανατολικά της Ιερο υσαλήμ. Ο Ιησούς αγ απούσε την οικογένεια του, μάλιστα όταν βρέθηκε στο σ πίτι του νεκρού Λαζάρου στεναχωρήθηκε και δάκρυσε.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 27ης Απριλίου