Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 26, 2013

Κομοτηνή: Τον είδαν μπροστά τους μετά την... κηδεία του!

Εικόνα
Δεν ήταν θαύμα αλλά ένα μακάβριο λάθος που αναστάτωσε ένα χωριο της Κομοτηνής . ..

Μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων στην Ηλεία

Εικόνα
Αρκετές κλοπές έχουν καταγραφεί κυρίως σε σπίτια στην Ηλεία το τελευταίο 48ωρο. Στη Σαλμώνη άγνωστοι μπήκαν σε σπίτι και πήραν κοσμήματα αξίας 3000 ευρώ. Στον Πύργο σε διαμέρισμα πολυκατοικίας οι κλέφτες μπούκαραν και βρήκαν κρυμμένο βαλιτσάκι με κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ.

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός

Εικόνα
Ηττήθηκε 64-53 από την Μπαρτσελόνα

Ερχεται «κούρεμα» στρατοπέδων - Κλείνει η Μεραρχία Τριπόλεως - Τη «γλιτώνει» η ΣΕΤΤΗΛ;

Εικόνα
  Ριζικές αλλαγές στις ένοπλες δυνάμεις φέρνει η νέα δομή που παρουσιάζεται σήμερα προς εγκριση στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και αναμένεται να επικυρωθεί τις επόμενες μέρες από το ΚΥΣΕΑ προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή άμεσα.

Καβάσιλα: Στα χέρια της αστυνομίας Πακιστανός για εμπόριο λαθραίων τσιγάρων

Εικόνα
Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι, στα Καβάσιλα Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, ένας αλλοδαπός άνδρας,  υπήκοος Πακιστάν, ηλικίας 29 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάθεση και κατοχή λαθραίων τσιγάρων.

Aμαλιάδα: Συγκινεί ο «Γολγοθάς» δύο γυναικών που ζουν στο σκοτάδι...

Εικόνα
  Δύο γυναίκες, στην ίδια πόλη, σε δύο διαφορετικές γειτονιές αλλά με παράλληλες ιστορίες, απεικονίζουν το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει αμέτρητα νοικοκυριά, αμέτρητοι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, στην Ελλάδα του 2013…

Νέα ηγεσία στην 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας (photos)

Εικόνα
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην χθεσινή τελετή αλλαγής διοίκησης στην 117 Πτέρυγα Μάχης, από τον Σμήναρχο (Ι) Ευθύμιο Χαραλαμπίδη στον μέχρι πρότινος υποδιοικητή Σμήναρχο (Ι) Δημήτρη Τζουμερκιώτη, παρουσία του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαϊτση. 

Συνάντηση Σαμαρά - Κατσιφάρα - Καφύρα για την Ολυμπία Οδό - Κλείστηκε το ραντεβού

Εικόνα
Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά επιδιώκουν σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας, και δήμαρχοι από την Ηλεία που κλήθηκαν από τον κ. Καφύρα, σύμφωνα με πληροφορίες να ακολουθήσουν τον κ. Σαμαρά, στη "φιέστα" για την επανέναρξη των εργασιών στους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους.

Ηλεία: Πάνω από 30οC στις αρχές της Μ.Εβδομάδας – αναλυτική πρόγνωση

Εικόνα
Περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε τις επόμενες ημέρες στην Ηλεία. Έτσι ο υδράργυρος θα ανέλθει την Παρασκευή σε καλοκαιρινά επίπεδα των 29 - 30 βαθμών Κελσίου, συνθήκες που θα διατηρηθούν και το Σαββατοκύριακο.

Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή

Εικόνα
Γενικά αίθριος και ζεστός θα είναι ο καιρός την Παρασκευή. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 26ης Απριλίου