ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Θρίαμβος της Ντόρτμουντ επί της Ρεάλ


Οι Γερμανοί «γονάτισαν» με 4-1 τη «Βασίλισσα»


 
Διάρρηξη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Αμπελώνα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης και όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης Αθανάσιος Κωνσταντόπουλος, οι δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα, σπάζοντας την κεντρική πόρτα με το αυτοκίνητό τους, αρπάζοντας πακέτα με τσιγάρα, αξίας 500€ περίπου.

Αγριότητα! Βίντεο ντοκουμέντο με το νεκρό οδηγό του Μητροπολίτη Χαλεπίου - Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή των 2 ιεραρχών!


alepoΕικόνες απίστευτης αγριότητας κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός στην Συρία. Το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «ΔΟΓΜΑ»
εξασφάλισε και παρουσιάζει το βίντεο με τη σωρό του οδηγού του Συρο-Ιακωβίτη Μητροπολίτη, που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της απαγωγής έξω από το Χαλέπι.

Σαβάλια: Στη φάκα 56χρονος για ναρκωτικά


xasisaΣυνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης, στα Σαβάλια Ηλείας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας 56χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου
σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).

Ποιοι δικαιούνται δώρο Πάσχα και πως θα το πάρουν – Ποιοι χρόνοι υπολογίζονται




Διευκρινίσεις για το δώρο Πάσχα, τους χρόνους που συνυπολογίζονται και μη, παρέχονται απο το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων (ΚΕΠΕΑ) της ΓΣΕΕ...

Όλη η Ελλάδα είναι μια Μανωλάδα" λέει ο επικεφαλής των ελεγκτών του ΙΚΑ


ergasiaΑποκαλυπτικά για την έκταση του φαινομένου της αδήλωτης εργασίας στην Ελλάδα είναι τα στοιχεία που παρουσίασε την Τετάρτη  ο διευθυντής της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου
και Ασφάλισης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Η κρίση έστρεψε τους Έλληνες στα παράνομα τσιγάρα


smokeΠερισσότερα από 3 δισεκατομμύρια παράνομα τσιγάρα καταναλώθηκαν στην Ελλάδα το 2012, σημειώνοντας αύξηση 16% σε σχέση με το 2011 και 330% σε σχέση με το 2008.
Τα παραπάνω αποδεικνύονται από τα νέα στοιχεία της έκθεσης STAR της KPMG που έδωσε στην δημοσιότητα η εταιρεία Παπαστράτος.

«Πετάχτηκε» για λίγο στην Αμαλιάδα και του διέρρηξαν το σπίτι… για ένατη φορά!


«Στόχος» άγνωστων διαρρηκτών, και μάλιστα για… ένατη φορά μέσα σε διάστημα ενάμιση χρόνου, έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, το σπίτι του κ. Κώστα Λοΐζου, ανάμεσα στη Γαστούνη και στο Παλαιοχώρι. Ο κ. Λοΐζος, γνωστός στην ευρύτερη περιοχή της πεδινής Ηλείας ως λαϊκός και παραδοσιακός τραγουδιστής, «πετάχτηκε» για λίγο στην Αμαλιάδα, για να ψηφίσει στις εκλογές του Κυνηγετικού Συλλόγου και επιστρέφοντας βρήκε το σπίτι του… «φύλλο και φτερό»!

24χρονη Πυργιώτισσα έγκυος, άνεργη και άστεγη! - Κυοφορεί το πρώτο της παιδί στην Πάτρα


egguos.JPGΗ Γεωργία είναι 24 ετών, έχει τελειώσει τις σπουδές της στην Πληροφορική και πριν από τέσσερις μήνες έμεινε έγκυος. Το αγόρι της είναι φαντάρος και δεν έχει στήριξη από κανέναν.

Ηλεία: Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

kalokaiΠάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη


Γενικά αίθριος και ζεστός θα είναι ο καιρός την Πέμπτη, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 25ης Απριλίου