Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 16, 2013

Παραιτείται η διοίκηση της ΑΕΚ

Εικόνα
Στις 14 Μαΐου η εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου

Υποβιβάστηκε στην Α2 βόλεϊ ο Παναθηναϊκός

Εικόνα
Ηττήθηκε με 3-2 σετ από τη Νίκη Αιγινίου

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών - Έφερναν "παρτίδα" στην Ηλεία;

Εικόνα
Οργανωμένη σπείρα διακίνησης παράνομων μεταναστών, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, μετά από πολυήμερες έρευνες.

Μυρσίνη: Δενδροφύτευση και Καθαρισμός για το Let's Do It Greece

Εικόνα
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε προχθες Κυριακή 14/4/2013 η δράση της Εθελοντικής Ομάδας Μυρσίνης "Δενδροφύτευση & Καθαρισμός στο εξωκκλήσι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος" στα πλαίσια της Πανελλαδικής δράσης "Let's Do It Greece"!

Δουνέϊκα: Ρήμαξαν τους κουμπαράδες και το κολιέ

Εικόνα
Ακόμα και τους κουμπαράδες των παιδιών έβαλαν στο μάτι οι κλέφτες που «χτύπησαν» σε σπίτι στα Δουνέϊκά του δήμου Ήλιδας.

Φλόκα Αρχ. Ολυμπίας: Οι κλέφτες τους έπιασαν στο ύπνο – Μπήκαν σε σπίτια και ταβέρνα

Εικόνα
Σε δύο σπίτι και μια ταβέρνα χτύπησαν οι κλέφτες στο Φλόκα, τα ξημερώματα της Κυριακής. Όλα τα μέλη της οικογένειας κοιμόντουσαν όταν οι δράστες μπήκαν μέσα και εκτιμάται πως χρησιμοποίησαν σπρέι για να μην ξυπνήσει κανείς. Έτσι ανενόχλητοι έκαναν τη δουλειά τους.

Ηλεία: Καταδίωξη ΡΟΜΑ και επιχείρηση σε καταυλισμό το απόγευμα

Εικόνα
Μεγάλη κινητοποίηση των δυνάμεων της Αστυνομίας υπήρξε το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή του Κάμπου, με κατάληξη σε επιχείρηση εντός καταυλισμού ΡΟΜΑ στην περιοχή της Γαστούνης.

Ηλεία: Στα χέρια των Αρχών και ο δεύτερος Μπαγκλαντέζος απαγωγέας

Εικόνα
Συνελήφθη χθες ένας 20χρονος αλλοδαπός για αρπαγή και παράνομη κατακράτηση ομοεθνή του. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης των δικαστικών Αρχών. Ο απαχθέντας είχε εντοπιστεί και ελευθερωθεί μετά από επισταμένες αστυνομικές έρευνες.

Βάφτηκε στο αίμα ο μαραθώνιος της Βοστώνης – Ηλείος που ζει εκεί περιγράφει τα γεγονότα στο ilialive.gr (σοκαριστικές φωτό - ΠΡΟΣΟΧΗ)

Εικόνα
Συγκλονίζει η τρομοκρατική ενέργεια στη Βοστώνη αργά το βράδυ χθες (ώρα Ελλάδας) που κόστισε τη ζωή σε τρία άτομα εκ των οποίων το ένα οκτάχρονο παιδί.

Συννεφιά, βροχές και βοριάδες 8 μποφόρ στο Αιγαίο την Τρίτη

Εικόνα
Στη Θράκη, στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού αιγαίου στις Κυκλάδες και στην Κρήτη νεφώσεις αναμένονται με τοπικές βροχές. Πιο αναλυτικά

Ηλεία: ο καιρός σήμερα Τρίτη 16 Μαϊου 2013 ...

Εικόνα
Ήπιος καιρός.. αναλυτική πρόγνωση

ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ...ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ..!!!! Συκέντρωση φορέων στον χώρο της παιδικής χαράς

Εικόνα
Ύστερα από πρωτοβουλία των συλλόγων γονέων & κηδεμόνων Δημ σχολείου και Γυμνασίου  Νεοχωρίου Κυλλήνης ,του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου και με την ηθική

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 16ης Απριλίου