Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 10, 2013

Αλλάζει τελείως το Λύκειο από τον Σεπτέμβριο – Όλο το σχέδιο

Εικόνα
- Μειώνονται από 11 σε 4 τα μαθήματα γενικής Παιδείας στην Γ’ Λυκείου - Τάξη γενικής Παιδείας γίνεται η Β’ Λυκείου - Καταργούνται οι κατευθύνσεις και γίνονται κύκλοι σπουδών - Πρόταση των Γερμανών να χρηματοδοτήσουν την εκμάθηση των Γερμανικών με αντάλλαγμα θέσεις εργασίας σε γερμανικές επιχειρήσεις... - Καμία αλλαγή στις πανελλαδικές μέχρι το 2017 - Όλο το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας

Εισβολή κουκουλοφόρων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά - Τα έσπασαν και έφυγαν

Εικόνα
Ένταση επικράτησε στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδες νεαρών ατόμων εισέβαλαν στο 'Ιδρυμα, την ώρα που η παράταξη της ΔΑΠ πραγματοποιούσε εκδήλωση.

Διευκρίνηση σχετικά με δημοσίευμα "Πρόσληψης 6,500 χιλιάδων ΕΠΟΠ" !

Εικόνα
Όπως πολλοί θα διαπιστώσατε εχθές στο Blog μας υπήρξε μια ανάρτηση σχετικά με πρόσληψη 6,500 ΕΠΟΠ στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ποιοι φοιτητές μπορούν να αλλάξουν πόλη; - Πότε λήγει η προθεσμία αιτήσεων

Εικόνα
Η μεταφορά της θέσης πραγματοποιείται μόνο από Πανεπιστήμιο σε Πανεπιστήμιο ή από ΤΕΙ σε ΤΕΙ διαφορετικής πόλης, αντίστοιχης Σχολής ή Τμήματος. Δικαίωμα υποβολής αίτησης:

Σαράντα πρόβατα κατασπαράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή Λεχαινών!

Εικόνα
Σε αναστάτωση βρίσκονται κτηνοτρόφοι στην ευρύτερη περιοχή των Λεχαινών, από την κατασπάραξη δεκάδων προβάτων τους, πιθανότατα από άγρια σκυλιά!

Ηλεία: Stop στα δρομολόγια των ΚΤΕΛ βάζει η κακή κατάσταση της επαρχιακής οδού Θολού – Ν. Φιγαλείας

Εικόνα
Για άλλη μία φορά τους τελευταίους μήνες τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ αρνήθηκαν να συνεχίσουν τα δρομολόγια τους μέχρι την Νέα Φιγαλεία όπου είναι και ο τελικός προορισμός τους.

HΛΕΙΑ :Ο ΚΑΙΡΟΣ

Εικόνα
Τετάρτη 10/4 περιμένουμε κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις.

Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη

Εικόνα
Πρόσκαιρες βροχές στα βόρεια κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές-απογευματινές ωρες.τοπικα περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Μικρή άνοδος θερμοκρασίας.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 10ης Απριλίου