ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Δείτε πως είναι σήμερα ο "Ιησούς από την Ναζαρέτ" VIDEO




H καριέρα του Robert Powell, του ηθοποιού που ενσάρκωσε τον Ιησού από τη Ναζαρέτ,
καταστράφηκε αμέσως μετά το γύρισμα της πασίγνωστης τηλεταινίας του Φράνκο Τζεφιρέλλι. Η ιστορία πίσω από τη σειρά που παρακολουθούμε κάθε Πάσχα.

Πύργος: Κινδυνεύουν από αγέλη σκύλων στο Τραγανό!

Έτοιμοι να φτάσουν ακόμα και στη δικαιοσύνη είναι οι κάτοικοι του συνοικισμού Τραγανό στον Πύργο, οι οποίοι σε καθημερινή βάση ριψοκινδυνεύουν τις ίδιες τους τις ζωές αλλά και τις ζωές των παιδιών τους από μια αγέλη σκυλιών που έχει συγκεντρώσει στον προαύλιο χώρο του σπιτιού του γείτονας της περιοχής.

Ηλεία: Συνελήφθη 45χρονος έμπορος ρούχων στο Στρέφι



Συνελήφθη σήμερα (2/4) το πρωί, στο Στρέφι Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πελοπίου, 45χρονος ημεδαπός λόγω μεγάλων οφειλών προς το Δημόσιο.

Το ύψος των οφειλών του 45χρονου, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ένδυσης, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 352.709,20 ευρώ.

Με απόφασηΤζαβάρα: Έργα 366 χιλ. ευρώ στο Κάστρο Χλεμούτσι


IMG_9509.JPGΜε απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, αρμόδιου για θέματα Πολιτισμού, Κώστα Τζαβάρα, εγκρίθηκε η διάθεση πίστωσης 366.000 ευρώ για την εκτέλεση του έργου
«Κάστρο Χλεμούτσι Ηλείας: Στερέωση - Ανάδειξη αίθουσας A2, Αισθητική Ανάδειξη αίθουσας Α1 και Λειτουργική Σύνδεση αυτών» απολογιστικά και με αυτεπιστασία από την 6η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων.

Πώς θα διαμορφωθεί ο μισθός σας όταν καταργηθούν τα επιδόματα

Μέχρι τις 15 Μαΐου είναι σε ισχύ το επίδομα γάμου και οι υπόλοιποι κανονιστικοί όροι που προβλέπονται από την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΓΣΣΕ), σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν ΓΣΕΕ και ΣΕΒ. Μέχρι τότε, εάν δεν υπογραφεί νέα συλλογική σύμβαση μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών θα πάψει να υφίσταται η υποχρέωση του εργοδότη για καταβολή του επιδόματος γάμου.

Πάτρα: "Μπλόκο" της Εθνικής Τράπεζας στα χρήματα για το ταξίδι του μικρού μαθητή στη Γερμανία προκειμένου να εγχειριστεί


xrimataΜια απίστευτη εξέλιξη έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες στο θέμα της συγκέντρωσης των χρημάτων από πολίτες για να
μεταφερθεί άμεσα ο νεαρός μαθητής του 11ου Γυμνασίου Πατρών σε νοσοκομείο της Γερμανίας προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ξενιές Βουπρασίας: Είχαν ξεχάσει τις ταυτότητες των πεθαμένων στο εγκαταλελειμμένο κοινοτικό κατάστημα


tautotitesΚανείς δεν ξέρει να πει με βεβαιότητα απο πότε βρίσκονταν ξεχασμένες περίπου δέκα αστυνομικές ταυτότητες κατοίκων που έχουν αποβιώσει στο σεισμόπληκτό κοινοτικό
κατάστημα  στις Ξενιές της Βουπρασίας.

Απίστευτο περιστατικό στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Πύργου Πήγαν να κλέψουν πετρέλαιο από τα τρένα


treno1.JPGΜέχρι και από το σύστημα ανεφοδιασμού των τρένων στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Πύργου, επιχείρησαν κάποιοι να κλέψουν…

Αμαλιάδα: Νέα ληστεία επιτέθηκαν με καδρόνια σε 38χρονη


koykoyΜια νέα υπόθεση ληστείας αυτή τη φορά μέρα – μεσημέρι στην Αμαλιάδα και με διαφορετικό σενάριο από ότι γνωρίζαμε συνέβη χθες. Οι δράστες με κουκούλες και καδρόνια
επιτέθηκαν σε μια 38χρονη την ώρα που από το σπίτι της έμπαινε στο αυτοκίνητό της, μέσα στην αυλή.

Δίβρη: Έκαψαν το αυτοκίνητο μάρτυρα στην υπόθεση αναδάσωσης δάσους που δεν κάηκε ποτέ στην ορεινή Ηλεία


divri1.JPGΕμπρηστική επίθεση από ανθρώπους νύχτας,  δέχθηκε στο σπίτι του  στην Δίβρη Ηλείας, ο γιατρός και πρόεδρος του τοπικού Πνευματικού Κέντρου Σωτήρης Σωτηρόπουλος
divridivri2ο οποίος προ ημερών κατέθεσε στην εισαγγελία του Πύργου σημαντικά στοιχεία, για το σκάνδαλο της αναδάσωσης των 4 εκατομμυρίων ευρώ , του ελατοδάσους σε Δίβρη , Τσίπιανα, Κρυόβρυση και Αστρά το οποίο ουδέποτε κάηκε από πυρκαγιά όπως αποκάλυψε σε ρεπορτάζ η «ΚΕ».

Ηλεία:αναλυτική πρόγνωση

kairos
Την Τετάρτη 3/4 περιμένουμε άστατο καιρό, με κατά περιόδους μπόρες, βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Τετάρτη


Στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο αναμένονται βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 3ης Απριλίου