ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Πρωταπριλιά: τα καλύτερα πρωταπριλιάτικα ψέματα, αστεία


Ποια είναι τα καλύτερα Πρωταπριλιάτικα ψέματα και αστεία; Η Πρωταπριλιά είναι ένα έθιμο που κρατά δεκαετίες.
Τα πρωταπριλιάτικα ψέματα μας έχουν έρθει από την Ευρώπη αλλά υπάρχουν διάφορες εκδοχές σχετικά με τον τόπο και τον χρόνο που γεννήθηκαν.

Τέλος από τον ΠΑΟ ο Φάμπρι


Ποιος θα καθίσει στον πάγκο του «τριφυλλιού»

Βάλτε μέσα τον Καντονά.....

Κατώτεροι των προσδοκιών Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Στη φάκα 78χρονη με 17 καταδικαστικές αποφάσεις

Θεσσαλονίκη
 

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε χτες μία 78χρονη η οποία στο παρελθόν είχε καταδικαστεί συνολικά 17 φορές!

Πάτρα: 69χρονος αυτοκτόνησε κόβοντας τις φλέβες του

Τον βρήκε φιλικό του πρόσωπο νεκρό

 
Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του ένας 69χρονος, στην οδό Όθωνος Αμαλίας 85, στην Πάτρα.

Μαύρη Πρωταπριλιά με μειώσεις 10% στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα - Νέα μέτρα τον Ιούνιο θα ζητήσει η τρόικα;


- Εκτός στόχων τα έσοδα - Θα λειπουν 3,2 δισ μέχρι το τέλος του έτους
- Τρόικα: Έσοδα ή παρτε μέτρα τον Ιούνιο
- Καταργείται το επίδομα γάμου και πέφτουν 10% οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα
- Αλλάζει ο τρόπος καθορισμού του κατώτατου μισθού
- 600.000 υπάλληλοι κινδυνεύουν να υποστούν με μειώσεις 30%

Aμαλιάδα: «Αν δεν τους έδινα τα λεφτά, θα με σκότωναν!»

Εφιαλτικές στιγμές μέσα στο ίδιο του το σπίτι έζησε τα ξημερώματα, στα χέρια δύο νεαρών ληστών, 83χρονος ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων στην έξοδο της Αμαλιάδας προς Καρδαμά. Οι άγνωστοι ληστές μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας ένα από τα παράθυρα, ακινητοποίησαν και χτύπησαν τον 83χρονο κ. Παναγιώτη Παναγιωτάρα στο κεφάλι με τη λαβή του πιστολιού τους, έκαναν άνω κάτω το σπίτι αλλά και το πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται ακριβώς δίπλα και έφυγαν ύστερα από αρκετή ώρα, με λεία 1.400 ευρώ και δύο κυνηγετικές καραμπίνες.

Αυτός ο Αλβανός δραπέτης από τις Φυλακές Τρικάλων ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δολοφόνους της 25χρονης στην Κόρινθο


alvanosΤαυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του ενός από τους δράστες που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή στα Ισθμια. Πρόκειται για τον Μάριο Κόλα ο οποίος γεννήθηκε το 1977
στην Αλβανία και είχε δραπετεύσει μαζί με δέκα ακόμα από τις φυλακές Τρικάλων. H ταυτοποίηση έγινε από αποτύπωμα που βρέθηκε στην ταβέρνα στη Μάνδρα, που ο Κόλα λήστεψε το βράδυ της Παρασκευής μαζί με τους συνεργούς του.

Ο καιρός στην Ηλεία: αναλυτική πρόγνωση



zestiksΟ Απρίλης φαίνεται να κάνει ποδαρικό την Δευτέρα με αυξημένες νεφώσεις και σχετικά δροσερό καιρό, ωστόσο, σοβαρή μεταβολή του καιρού περιμένουμε, βαθμιαία, από την Τρίτη και κυρίως την Τετάρτη με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, θυελλώδεις ανέμους και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Η πρόγνωση του καιρού για τη Δευτέρα


Νεφώσεις με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού για τη Δευτέρα. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση.

Η Αναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα

Σαν σήμεραΤα γεγονότα της 1ης Απριλίου

1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013....ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

 
 
 
 
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
«Απρίλης, γρίλλης, τιναχτοκοφινίτης»

Ο Απρίλιος, ή Απρίλης, ή Απρίλτς (Ποντιακά), είναι ο