ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 19:30 μ.μ NS




PanathinaikosPlatanias
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (19:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ  θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού. :

Πάτρα: Επιχειρηματίας επέστρεψε στους μαθητές τα χρήματα της 5ημερης!


Το μάθημα ανθρωπιάς που έδωσαν οι μαθητές της Γ' τάξης του λυκείου των Δεμενίκων στην Πάτρα, να παραδώσουν τα χρήματα που έχουν συγκεντρώσει για την πενταήμερη εκδρομή τους, για την νοσηλεία του άρρωστου συμμαθητή τους από το 11ο Γυμνάσιο, ο οποίος πάσχει απο ινομύωμα εγκεφάλου, συγκίνησε σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, έναν Πατρινό επιχειρηματία, ο οποίος γυρίζει πίσω το ποσό στους μαθητές για να το διαθέσουν όπως επιθυμούν.

Ικανός για όλα ο Ολυμπιακός


Πρόκριση στους «8» ως 2ος ή ακόμη και αποκλεισμός

Αμαλιάδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε τον μικρό Άλεξ!


Στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας μεταφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής ο μικρός Άλεξ, το 12χρονο παιδί από τη Ρουμανία που καθαρίζει καθημερινά τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων στα φανάρια της Κουρούτας, όταν παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο στην οδό Αντωνίου Πετραλιά, στο ύψος του καταστήματος Lidl.

Eργαστείτε σε επιχείρηση της επιλογής σας για 5 μήνες!

Πρόγραμμα εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους έως 29 ετών

Ασθενής σεισμική δόνηση "κούνησε" Αχαΐα και Ηλεία


seismografosΣεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 9.17’ σήμερα το βράδυ και έγινε αισθητή τόσο στην Πάτρα και ευρύτερα στα δυτικά του νομού Αχαΐας,
όσο και στην Ηλεία.

Σοκ στα Ίσθμια: 26χρονη έπεσε νεκρή σε ανταλλαγή πυρών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών (video)


fonosΤραγωδία στα Ίσθμια, όπου μια 26χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της, όταν δέχθηκε σφαίρα, κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών, τα ξημερώματα
του Σαββάτου.

Πύργος: Νυχτερινή καταδίωξη στην Εθνική Οδό για μια πλατφόρμα


katadioksi1Μεγάλη κινητοποίηση για τη σύλληψη τριών δραστών που είχαν προβεί στην κλοπή μιας πλατφόρμας από τον Πύργο, έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής από τις Αρχές.
Οι δράστες συνελήφθησαν μετά από μπλόκο, πάνω στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου στο ύψος της Κουρούτας.

Πύργος: Ιδρύέται Κοινωνικό Ιατρείο - Δωρεάν περίθαλψη σε ανασφάλιστους - ανέργους


koinoniko_iatreio.JPGΤην οργάνωση Κοινωνικού Ιατρείου στον Πύργο, ανακοίνωσε χθες το Εργατικό Κέντρο Πύργου δια του γραμματέα του Κώστα  Δημητρακόπουλου παρουσία του υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ
και πρώην βουλευτή Τάκη Αντωνακόπουλου και του προέδρου του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και ΑΜΕΑ Γιάννη Παπαδάτου. Το Κοινωνικό Ιατρείο Πύργου θα λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα και θα στεγάζεται στους χώρους του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ (ΚΕΦΙΑΠ) Ηλείας.

Ηλεία: Νεφώσεις και ζέστη - Πτώση από την Κυριακή – αναλυτική πρόγνωση


zestiksΑυξημένες νεφώσεις   επικράτησαν χθες  Παρασκευή και θα συνεχιστούν  και σήμερα Σάββατο. Περιμένουμε να κυλήσει το διήμερο  με αρκετά ζεστό καιρό. Την Κυριακή η θερμοκρασία
θα παρουσιάσει πτώση, ενώ οι αυξημένες νεφώσεις θα δώσουν λίγες ασθενείς βροχές, χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο.

Ο Απρίλης φαίνεται να κάνει ποδαρικό την Δευτέρα με αυξημένες νεφώσεις και σχετικά δροσερό καιρό, ωστόσο, σοβαρή μεταβολή του καιρού περιμένουμε, βαθμιαία, από την Τρίτη και κυρίως την Τετάρτη με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, θυελλώδεις ανέμους και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο


Πρόσκαιρες βροχές από το απόγευμα στα βορειοδυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Άνεμοι νοτιοανατολικοί στα πελάγη 7 τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία σε άνοδο.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 30ης Μαρτίου