ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 25ηςΜΑΡΤΙΟΥ 1821 
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΡΙΟ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΦΕΊΛΟΥΜΕ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΥΨΩΜΈΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ !!!!!
Και λέμε αύριο γιατί ....

Α' Χαιρετισμοί 2013.


Ακάθιστος Ύμνος - Α' Στάσις

Ἄγγελος πρωτοστάτης,

οὐρανόθεν ἐπέμφθη,.......

Κι άλλα προϊόντα με DNA αλόγου ανακαλεί ο ΕΦΕΤ


Σειρά προϊόντων στα οποία ανιχνεύθηκε DNA αλόγου ανακαλεί ο ΕΦΕΤ. Διαβάστε για ποια πρόκειται.

Αποκλεισμένη η Ζάκυνθος λόγω των θυελλωδών ανέμων


Κύμα κακοκαιρίας πλήττει το Ιόνιο και λόγω των θυελλωδών ανέμων δεν εκτελούνται τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από και προς την Ζάκυνθο.

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη

Επιβλήθηκε της Ρεάλ με 74-73

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη Ο Παναθηναϊκός «άλωσε» το «Παλάθιο ντε Ντεπόρτες» και σε συνδυασμό με την ήττα της Ουνικάχα, που «έπεσε» στη Μάλαγα από την ΤΣΣΚΑ, εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Καλή Σαρακοστή: Στο δρόμο για το Πάσχα έπιασαν δουλειά η ζωοκλέφτες


zooklopi1Κάποια πράγματα αποτελούν σταθερή αξία ακόμα και για τους κλέφτες… ή καλύτερα για τους ζωοκλέφτες…

Πύργος: Συνέντευξη Τύπου για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 33χρονου - Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας (video)


synenteuksiΟλοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η συνέντευξη Τύπου για την εξινχίαση του εγκλήματος που συνέβη μια μέρα πριν στο
χωριό Κλεινδιά Ηλείας.

Αγρίνιο: Αυτοκτόνησε 60χρονος στη Μπούζι


aytoktoniaΈνας 60χρονος από την  περιοχή Μπούζι του Αγρινίου, μεταφέρθηκε πριν από λίγη ώρα στο νοσοκομείο.

Απαγχονισμένος βρέθηκε ηλικιωμένος άνδρας στα Τρόπαια Γορτυνίας


apaxonismenosΑνάστατη είναι η τοπική κοινωνία των Τροπαίων Γορτυνίας, στο άκουσμα ότι βρέθηκε απαγχονισμένος ένας ηλικιωμένος άνδρας.

Πανικός στο νοσοκομείο της Σπάρτης - Ανδρας πυροβόλησε φυσικοθεραπευτή και αυτοκτόνησε


apela2Είναι Πέμπτη 21 Μαρτίου ώρα 2 το μεσημέρι. Στον χώρο του Νοσοκομείου Σπάρτης εισέρχεται ο 76χρονος Γερμανός υπήκοος ονόματι Βέμπερ. Ψηλός και αδύνατος. Φανερά σκυθρωπός
αφού δύο μέρες πριν έχασε την γυναίκα του που νοσηλευόταν  στην παθολογική κλινική.

Αμαλιάδα: Τα αποτελέσματα των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο


emporikos
Δελτίο Τύπου
Ομαλά διεξήχθησαν την Τετάρτη οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας με τη συμμετοχή πολλών εμπόρων της πόλης και ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Ηλεία: Φουντώνει νέα "γαλάζια" κόντρα με φόντο το Κάστρο Χλεμούτσι


geniki.JPG
 Δελτίο Τύπου
Μέτωπο άνοιξε η πρόσκληση που είτε δεν πήγε ποτέ, είτε έφτασε με καθυστέρηση από το υπουργείο Πολιτισμού προς τους βουλευτές της Ηλείας για τα εγκαίνια στο Χλεμούτσι.

ΗΛΕΙΑ: ..O ΚΑΙΡΟΣ


metavoli_Πιθανές τοπικές βροχές το πρωί της Παρασκευής. Ανοιξιάτικος ο καιρός το Σαββατοκύριακο με την θερμοκρασία σε άνοδο.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού - Θυελλώδεις άνεμοι και καταιγίδες


Θυελλώδεις ανέμους που θα φτάσουν ακόμα και τα 10 μποφόρ προβλέπει το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Αναμένονται και ισχυρές καταιγίδες από το απόγευμα σε δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σε όλη τη χώρα, με κύρια χαρακτηριστικά τους πολύ θυελλώδεις ανέμους που θα πνέουν 8 με 10 μποφόρ και τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ:

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 22ας Μαρτίου