ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση








 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού...

Αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι


Εκτός final 4 οι νέοι του Ολυμπιακού

H Κύπρος ανάμεσα σε Γερμανούς και Ρώσους

Δραματικές προσπάθειες να καθοριστεί το plan b






Ένα βήμα πριν την ολοκληρωτική χρεωκοπία βρίσκεται η Κύπρος αφού μετά το πρώτο μούδιασμα των Ευρωπαίων από την απόρριψη του σχεδίου του Eurogroup, χτες, οι Γερμανοί επανήλθαν απαιτώντας «εδώ και τώρα» να παρουσιάσουν οι Κύπριοι το plan B που υποστηρίζουν ότι έχουν.

Αμαλιάδα: Δώρο ζωής για τον συνάνθρωπο





«Χάρισαν αίμα- χάρισαν ζωή στον συνάνθρωπο» οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 2ου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, που διοργάνωσαν χθες την πρώτη τους εθελοντική αιμοδοσία για το τρέχον σχολικό έτος και για μία ακόμη φορά απέδειξαν στην πράξη ότι έχουν και ευαισθησίες και την διάθεση της προσφοράς.

Ηλεία: Επιχείρηση… διάρρηξη!




Ολόκληρη επιχείρηση φαίνεται πως έστησαν διαρρήκτες το βράδυ της περασμένης
Παρασκευής στην περιοχή του Αμπελοκάμπου, προκειμένου να αφαιρέσουν από αποθήκη αγροτικά μηχανήματα η αξία των οποίων αγγίζει τις 12.000 ευρώ!

Λυγιά Βαρθολομιού: "Σήκωσαν" τα πάντα σε μεζονέτα


diarriktesΧρόνο και όρεξη είχαν οι δράστες που πριν λίγες ημέρες «μπούκαραν» σε μεζονέτα στην Λυγιά Βαρθολομιού, όπου τα «σήκωσαν» όλα. Και όταν λέμε όλα…

Πύργος: Σύλλογος Σπουδαστών κατά Τζαβάρα - Παρασκευόπουλου


teiΑιχμηρή καταγγελτική ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Σπουδαστών ΤΕΙ Πύργου μετά την πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός ΠΑΙΘΠΑ Κώστας Τζαβάρας.
Στην ανακοίνωση βάλλουν κατά του αναπληρωτή υπουργού, αλλά και κατά του δημάρχου Πύργου κ. Παρασκευόπουλου, για τη στάση και τις δηλώσεις τους για το θέμα.

Διαβάστε τι λένε οι σπουδαστές σε δηλώσεις τους για το θέμα...

Πύργος: Πυροβόλησαν λεωφορείο με μαθητές στην Βαρβάσαινα (photos & video) (Νεότερη ενημέρωση 15:18)


ktel10_1.Παρολίγον τραγωδία το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή της Βαρβάσαινας, όταν άγνωστος πυροβόλησε πιθανότητα με αεροβόλο κατά λεωφορείου του ΚΤΕΛ Ηλείας
Ktel1Ktel2Ktel3που μετέφερε μαθητές.

Φονικό στο Κλεινδιά: Τον σκότωσε για τα γουρούνια - Νεκρός 33χρονος πατέρας δύο παιδιών - 19χρονος ο φερόμενος ως δράστης (photos & video)


egklima111aΝεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος βρέθηκε από τον τετράχρονο γιο του ο 33χρονος Βασίλης Αβράμης του Αριστείδη στο σπίτι της οικογένειας το μεσημέρι της Τετάρτης στο Κλεινδιά
Ηλείας.

ΗΛΕΙΑ..:Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21/3/13

anodosΤην Πέμπτη 21/3, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις και σκόνη, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών/λασποβροχών μετά το μεσημέρι.

Αγριεύει ο καιρός από την Πέμπτη με βροχές και καταιγίδες


Επιδείνωση του καιρού από το μεσημέρι και από τα δυτικά, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα κεντρικά και βόρεια. Άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στα πελάγη 8 μποφόρ, που το μεσημέρι από τα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ιδία ένταση.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 21ης Μαρτίου