Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 12, 2013

Νίκη σωτηρίας για τον Πανιώνιο

Εικόνα
Επιβλήθηκε με 1-0 του Ατρόμητου

Κατσικάκι γεννήθηκε με 8 πόδια στο Πλωμάρι Λέσβου

Εικόνα
Κατά καιρούς όπως θα έχετε δει ή διαβάσει στην τηλεόραση και στις ιστοσελίδες, έχουν γεννηθεί διάφορα περίεργα πλάσματα με γενετικές διαταραχές.

Χαράτσι και το 2013 θέλουν οι τροϊκανοί

Εικόνα
Ορατό το ενδεχόμενο να παραμείνει σε ισχύ και το 2013 το έκτακτο τέλος ακινήτων που πληρώνουν μέσω της ΔΕΗ 5,5 εκατομμύρια ιδιοκτήτες. Αυτό επειδή, σύμφωνα με το Έθνος, διαπιστώνει καθυστερήσεις στη θεσμοθέτηση του ενιαίου φόρου ακινήτων και έτσι ζητά από την κυβέρνηση να μη ρισκάρει έσοδα ύψους 3,2 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Διευκρινίσεις από το ΥΠΟΙΚ για όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις αποδείξεις στη φορολογική δήλωση

Εικόνα
- Το ποσό των αποδείξεων πρέπει να είναι το 25% του εισοδήματος και δεν ισχύει για εισόδημα άνω των 60.000 ευρώ - Δεν ισχύουν οι αποδείξεις για λογαριασμούς ΔΕΚΟ και κινητή τηλεφωνία -  Εξαιρούνται τα ποσά των δαπανών που συλλέχθηκαν μέσω της «Κάρτας Αποδείξεων»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΛΜΕ ΗΛΕΙΑΣ- ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΥΡΓΟΥ ( ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ)

Εικόνα

Δυτ. Ελλάδα:Ο απολογισμός του 2012 για την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας

Εικόνα
Κατά το έτος 2012 συνελήφθησαν συνολικά 8.643 άτομα για εγκλήματα και αξιόποινες συμπεριφορές κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Πύργος: Ένας 26χρονος ελαφρά σε τροχαίο

Εικόνα
Ένας 26χρονος οδηγός δικύκλου, τραυματίστηκε ελαφρά σε τροχαίο που συνέβη στην οδό Ρήγα Φεραίου κοντά στη διασταύρωση με την οδό Αγίας Μαρίνης.

Ηλεία: Τραυματίστηκαν Βούλγαροι σε επεισόδιο με ΡΟΜΑ στη Γαστούνη

Εικόνα
Άγρια συμπλοκή συνέβη πριν από λίγη ώρα στην περιοχή της Γαστούνης, όταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συνεπλάκησαν ομάδες ΡΟΜΑ και Βούλγαρων.

Δ. Αρβανίτης: «Απόφαση “σταθμός” η ανάπλαση της περιοχής αποθηκών ΑΣΟ στα Λεχαινά»

Εικόνα
Ελληνική Δημοκρατία Νομός Ηλείας Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης                                                                         Γραφείο Τυπου   Δελτίο Τύπου

Ηλεία: Βροχές από την Πέμπτη – αναλυτική πρόγνωση

Εικόνα
Την Τρίτη 12/3 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις το πρωί. Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια το υπόλοιπο της ημέρας. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 10 με 11 στα πεδινά και στα ορεινά 7 με 8, το μεσημέρι στους 18 με 19 στα πεδινά, 13 με 14 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

Αλλάζει ο καιρός από την Τρίτη

Εικόνα
Στα δυτικά και πρόσκαιρα κατά τόπους στα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 12ης Μαρτίου