Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 10, 2013

Ολυμπιακός - ΑΕΚ (19:30, NS1)

Εικόνα
  Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Super League               Ολυμπιακός - ΑΕΚ (19:30, NS1) , θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΣΠΟΡ ΗΛΕΙΑΣ ...ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 9-3-13

Εικόνα
  ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑ Σ  Ενημερωθείτε άμεσα , έγκαιρα και έ κυρα από το   http://olympiasports.gr/   Νέα ήττα για Κόροιβο 61-56 στο Ηράκλειο Διαιτησία από Μακεδονία στην Ανδραβίδα ! - Κόστισε 560 E URO Τα αποτελέσματα σε Α2 και Β΄ τοπική

Ηλεία: Εβγαλαν όπλο σε καφενείο στο Επιτάλιο!

Εικόνα
Τρία άτομα αλβανικής υπηκοότητας συνέλαβαν το πρωί της Παρασκευής οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κρεστένων με τη συνδρομή των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση οπλοκατοχής και απειλής με όπλο στην περιοχή του Επιταλίου.

Ηλεία: Νερό πληρώνουν και νερό... δεν πίνουν στο Σκουροχώρι!

Εικόνα
Χωρίς νερό, παρόλο που πληρώνουν τους λογαριασμούς της ύδρευσης, βρίσκονται οι κάτοικοι στην περιοχή του Σκουροχωρίου, οι οποίοι σε καθημερινή βάση αναγκάζονται να αγοράζουν εμφιαλωμένο νερό για να πραγματοποιήσουν τις καθημερινές τους ανάγκες.

Αγοραπωλησία ναρκωτικών χαπιών μεταξύ τσιγγάνων στη Μεσσηνία

Εικόνα
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή το μεσημέρι συνελήφθη στο Αριοχώρι από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ένας 60χρονος τσιγγάνος, καθώς πάνω του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 17 δισκία που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά.

Μύρια βάσανα στα δημοτικά σχολεία της Ηλείας!

Εικόνα
Απερίγραπτη είναι η κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της Α/θμιας Εκπαίδευσης με τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, με τα παιδιά να μην έχουν τα αναγκαία, να είναι φορείς μεταδοτικών και άλλων ασθενειών που είχαν εκλείψει και εν τέλει να σταματούν τη φοίτηση που κατά τα άλλα είναι υποχρεωτική.

Αμαλιάδα: Σκληραίνουν τη στάση τους οι σπουδαστές

Εικόνα
Το έγγραφο που αναζήτησε και δημοσίευσε το ilialive.gr – αποκλειστικά – σχετικά με τη νέα δομή του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και την τύχη των τμημάτων της Ηλείας, βάζει «φωτιά» στην πόλη της Αμαλιάδας και στο χώρο των σπουδαστών.

Σπουδαστές ΤΕΙ Πύργου: Αναπάντητα "γιατί" που οδηγούν στην έκρηξη

Εικόνα
Μια ανακοίνωση που εξέδωσε αργά χθες η παράταξη Αριστερή Ενότητα των σπουδαστών του ΤΕΙ Πύργου δείχνει πως η τοπική κοινωνία βρίσκεται πολύ κοντά στο να περάσει από τη διαμαρτυρία στην έκρηξη. Στην ανακοίνωσή τους οι σπουδαστές βάλλουν προς κάθε πλευρά από τους αιρετούς έως τον Τύπο και την Αστυνομία. Καλούν τους πολίτες του Πύργου να είναι πιο ενεργοί και να στηρίξουν τον αγώνα τους και θέτουν ζητήματα που ίσως εδώ στην τοπική κοινωνία δεν έχουμε εστιάσει και ηθελημένα να τα αγνοούμε…

Συννεφιασμένη Κυριακή - Δείτε την πρόγνωση του καιρού

Εικόνα
Αναμένονται λίγες βροχές στα δυτικά και στο ανατολικό Αιγαίο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Άνεμοι νότιοι μέχρι 6 μποφόρ στα πελάγη. Πιο αναλυτικα

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα γεγονότα της 10ης Μαρτίου