ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Ολυμπιακός - ΑΕΚ (19:30, NS1)

 
Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Super League  
 
 
 
 
 
 
Ολυμπιακός - ΑΕΚ (19:30, NS1), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΣΠΟΡ ΗΛΕΙΑΣ ...ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 9-3-13

Ηλεία: Εβγαλαν όπλο σε καφενείο στο Επιτάλιο!



Ηλεία: Εβγαλαν όπλο σε καφενείο στο Επιτάλιο!Τρία άτομα αλβανικής υπηκοότητας συνέλαβαν το πρωί της Παρασκευής οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κρεστένων με τη συνδρομή των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση οπλοκατοχής και απειλής με όπλο στην περιοχή του Επιταλίου.

Ηλεία: Νερό πληρώνουν και νερό... δεν πίνουν στο Σκουροχώρι!



Ηλεία: Νερό πληρώνουν και νερό... δεν πίνουν στο Σκουροχώρι!Χωρίς νερό, παρόλο που πληρώνουν τους λογαριασμούς της ύδρευσης, βρίσκονται οι κάτοικοι στην περιοχή του Σκουροχωρίου, οι οποίοι σε καθημερινή βάση αναγκάζονται να αγοράζουν εμφιαλωμένο νερό για να πραγματοποιήσουν τις καθημερινές τους ανάγκες.

Αγοραπωλησία ναρκωτικών χαπιών μεταξύ τσιγγάνων στη Μεσσηνία


 Αγοραπωλησία ναρκωτικών χαπιών μεταξύ τσιγγάνων στη Μεσσηνία Συγκεκριμένα, την Παρασκευή το μεσημέρι συνελήφθη στο Αριοχώρι από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ένας 60χρονος τσιγγάνος, καθώς πάνω του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 17 δισκία που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά.

Μύρια βάσανα στα δημοτικά σχολεία της Ηλείας!


Μύρια βάσανα στα δημοτικά σχολεία της Ηλείας!Απερίγραπτη είναι η κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της Α/θμιας Εκπαίδευσης με τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, με τα παιδιά να μην έχουν τα αναγκαία, να είναι φορείς μεταδοτικών και άλλων ασθενειών που είχαν εκλείψει και εν τέλει να σταματούν τη φοίτηση που κατά τα άλλα είναι υποχρεωτική.

Αμαλιάδα: Σκληραίνουν τη στάση τους οι σπουδαστές


foitites_amal2.JPGΤο έγγραφο που αναζήτησε και δημοσίευσε το ilialive.gr – αποκλειστικά – σχετικά με τη νέα δομή του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και την τύχη των τμημάτων της Ηλείας, βάζει «φωτιά»
στην πόλη της Αμαλιάδας και στο χώρο των σπουδαστών.

Σπουδαστές ΤΕΙ Πύργου: Αναπάντητα "γιατί" που οδηγούν στην έκρηξη


spoudastes1Μια ανακοίνωση που εξέδωσε αργά χθες η παράταξη Αριστερή Ενότητα των σπουδαστών του ΤΕΙ Πύργου δείχνει πως η τοπική κοινωνία βρίσκεται πολύ κοντά στο να περάσει από τη
διαμαρτυρία στην έκρηξη. Στην ανακοίνωσή τους οι σπουδαστές βάλλουν προς κάθε πλευρά από τους αιρετούς έως τον Τύπο και την Αστυνομία. Καλούν τους πολίτες του Πύργου να είναι πιο ενεργοί και να στηρίξουν τον αγώνα τους και θέτουν ζητήματα που ίσως εδώ στην τοπική κοινωνία δεν έχουμε εστιάσει και ηθελημένα να τα αγνοούμε…

Συννεφιασμένη Κυριακή - Δείτε την πρόγνωση του καιρού


Αναμένονται λίγες βροχές στα δυτικά και στο ανατολικό Αιγαίο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Άνεμοι νότιοι μέχρι 6 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικα

Σαν σήμερα

Τα γεγονότα της 10ης Μαρτίου