ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΝΜΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟ Γ.ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 στο κλειστό στάδιο Περιστερίου Γ.ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ θα πραγματοποιηθούν διεθνείς διασυλλογικοί αγώνες.
Σε αυτό το υπέροχο στάδιο θα πραγματοποιηθούν αγώνες τουρνουά "Open Championship"πολεμικών τεχνών .
Όπως σας είχαμε ενημερώσει http://neohorikillinis.blogspot.gr/2013/03/9-10-2013-open-championship.html#more 

 θα γίνουν αγώνες με αισθητή ΝΙΧΩΡΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ 

Τσίκνισε…στο ΣΕΦ η Μπαρτελόνα – "Καθίζηση" στο τέλος για Ολυμπιακό


Άνετη νίκη, η οποία της μία ανάσα από την πρωτιά στον όμιλο της, πήρε η Μπαρτσελόνα μέσα στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού με 90-77. "Κατέρρευσαν" οι Πειραιώτες στην τελευταία περίοδο, ενώ είχαν 2/17 τρίποντα (11%) στο παιχνίδι.

Ντροπή και οδύνη! Άλλο ένα μικρό παιδί ξεψύχησε εξαιτίας του λουκέτου στο νοσοκομείο Αγία Σοφία


- Πρόκειται για ένα νήπιο το οποίο έχασε τη ζωή του στις 27 Φεβρουαρίου - Το όνομά του Ηλίας
- Επειδή είναι κλειστή η Καρδιοχειρουργική Κλινική του Αγία Σοφία οι γονείς αναγκάστηκαν να βρεθούν στο Ωνάσειο
- Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας αποκαλύπτει πως αυτό είναι το 8ο θύμα εξαιτίας του λουκέτου στο Αγία Σοφία
- Το ειδικό Κέντρο του νοσοκομείου Αγία Σοφία έχει κλείσει εδώ και περίπου 2 χρόνια

Πύργος: Τσίκνα, φτώχεια και φιλότιμο! (Photos)



Πύργος: Τσίκνα, φτώχεια και φιλότιμο! (Photos)Πύργος: Τσίκνα, φτώχεια και φιλότιμο! (Photos)Πύργος: Τσίκνα, φτώχεια και φιλότιμο! (Photos)Με στόχο να ξεχάσουν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, οι κάτοικοι του Πύργου γιορτάζουν με τον πατροπαράδοτο τρόπο την Τσικνοπέμπτη! Παρότι ψιχαλίζει ανά διαστήματα, οι ψησταριές στήθηκαν από το πρωί κάτω από τις τέντες και η τσίκνα... μύρισε παντού!

Αχαϊα: Σεξ, χαστούκια και κλείδωμα στην τουαλέτα (video)


toualetesΤο... συνηθισμένο κόλπο σε δημόσιες τουαλέτες εφάρμοσε μια τσιγγάνα στην Πάτρα. Κάλεσε το υποψήφιο θύμα της, να την ακολουθήσει ως τις τουαλέτες του ΟΣΕ και εκεί, ενώ ο ηλικιωμένος
ασχολείτο μαζί της, τον έκλεβε. Η γυναίκα αγκάλιασε τον ηλικιωμένο και το χέρι της με...

Διαφθορά: Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος - Μεγάλη έρευνα!


- Ποιές περιοχές είναι πρωταθλήτριες στην διαφθορά
- Ποιό είναι το προφίλ των θυμάτων της διαφθοράς
- Πόσο στοιχίζει σήμερα το φακελάκι στον δημόσιο και πόσο στον ιδιωτικό τομέα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ανεμοχώρι: Τροχαίο με εκτροπή οχήματος (Νεότερη ενημέρωση χθες 19:15)


anemoΤροχαίο συνέβη πριν από λίγο στο Ανεμοχώρι, αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και συμφωνά με τις πρώτες πληροφορίες ένα άτομο έχει τραυματιστεί.

Αμαλιάδα: Κατάληψη από χθες στο ΤΕΙ της πόλης οι σπουδαστές


tei_amaliadasΤην απογοήτευσή τους για την μεταφορά του τμήματος, εξέφρασαν χθες το πρωί οι σπουδαστές του Τμήματος ΤΕΙ Αμαλιάδας Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και την
Οικονομία, ξεκινώντας παράλληλα την κατάληψη του τμήματος.

"Έπνιξαν" στα μουλωχτά την υπόθεση του πολιτικού αεροδρομίου Ανδραβίδας


perifereiakoΜιλώντας χθες κατά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαρ. Καφύρας, ζήτησε εξηγήσεις για τις μεθοδεύσεις που έλαβαν χώρα κατά
το τελευταίο χρονικό διάστημα, με σκοπό την ματαίωση της κατασκευής των έργων που είναι απαραίτητα για την λειτουργία του πολιτικού αεροδρομίου στην Ανδραβιδα. Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξης:

Δυτ. Ελλάδα: 486 συλλήψεις το Φεβρουάριο - Αποτίμηση δράσης της ΕΛ.ΑΣ.


police-logoΗ Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων για το μήνα Φεβρουάριο
και για όλη την εδαφική της περιφέρεια. Κατά τη διάρκεια του μηνός Φεβρουαρίου έτους 2013, από τις υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, (Αστυνομικές Διευθύνσεις Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας) συνελήφθησαν συνολικά  - 486 - άτομα.

Ειδικότερα :

Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα - Δείτε την πρόγνωση του καιρού


Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα δυτικά και κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο. όπου τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Δείτε την πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 8ης Μαρτίου