ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΣΕ LIVE STREAMING ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ((21:45, ΕΤ1)

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Euroleague  
 
 
 
 
 
 
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα (21:45, ΕΤ1), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

9-10 Μαρτίου 2013 "Open Championship" ΜΕ ...ΝΙΧΩΡΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ


Το Σάββατο 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 στο κλειστό γυμναστήριο {{Γ.ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ }}θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά "Open Championship"πολεμικών τεχνών . και θα υπάρχει ΝΙΧΩΡΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ .Θα αγωνιστεί η έφηβη πλέον ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΡΙΓΑ στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το νέο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ .

«Τέλος καλό, όλα καλά»

«Τέλος καλό, όλα καλά»Γιώργος Δώνης: Δεν είχαμε την ζωντάνια που έπρεπε

Τσικνοπέμπτη...


Τσικνοπέμπτη
Η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου (Κρεατινής) ονομάζεται Τσικνοπέμπτη ή Τσικνοπέφτη, επειδή την ημέρα αυτή όλα τα σπίτια ψήνουν κρέας ή λειώνουν το λίπος από τα χοιρινά και ο μυρωδάτος καπνός (τσίκνα) είναι διάχυτος παντού. Από αυτή την τσίκνα, λοιπόν, έχει πάρει και το όνομά της η Πέμπτη και λέγεται Τσικνοπέμπτη.

Κυπελλούχος Ηλείας 2012-2013 ο ΠΦΟ Πανόπουλου (photos)

telikos1
Με γκολ του Σταύρου Γκέρτσου στο 85’ ΠΦΟ Πανόπουλου αναδείχτηκε απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας κυπελλούχος Ηλείας για τρίτη συνεχή χρονιά, σ’ έναν τελικό, που μπορεί να έλλειψε
το θέαμα, αλλά κατά τα άλλα ήταν πραγματική γιορτή για το ηλειακό ποδόσφαιρο.

Πύργος: Προσεύχονται να λειτουργεί το ίντερνετ για τους «γράψουν» φάρμακα



Πύργος: Προσεύχονται να λειτουργεί το ίντερνετ για τους «γράψουν» φάρμακα
Απίστευτη ταλαιπωρία βιώνουν δεκάδες ασθενείς από την περιοχή του Αγίου Γεωργίου, για να γράψουν μερικά φάρμακα με το σύστημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης του ΕΟΠΥΥ, καθώς στο γραφείο της κοινότητας όπου ο συμβεβλημένος ιατρός κάθε Τρίτη συνταγογραφεί, δεν υπάρχει ίντερνετ (!) κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι ασθενείς να αναμένουν πολλές φορές από νωρίς το πρωί χωρίς να εξυπηρετούνται.

Eκτός ΕΣΠΑ το αεροδρόμιο Ανδραβίδας!



Eκτός ΕΣΠΑ το αεροδρόμιο Ανδραβίδας!
Με μια αιφνιδιαστική κίνηση -όπως την έκριναν Ηλείοι Περιφερειακοί σύμβουλοι- η Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδος εισηγείται αλλαγές στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ βγάζοντας από αυτό τα 20 εκατ. που ήταν δεσμευμένα για το αεροδρόμιο Ανδραβίδας.

Πύργος: Επίθεση από τοξικομανείς δέχθηκε μαθητής στο πάρκο ΣΠΚ



Πύργος: Επίθεση από τοξικομανείς δέχθηκε μαθητής στο πάρκο ΣΠΚΟπως κατήγγειλε εκπαιδευτικός στο patrisnews, την Περασμένη Παρασκευή ολιγομελής ομάδας τοξικομανών που βρισκόταν στο πάρκο ΣΠΚ, ξυλοκόπησε αγρίως μαθητή που περνούσε από το πάρκο, με σκοπό να του αποσπάσει χρήματα.

Πύργος: Τροχαίο με τραυματισμό νεαρού


asth.JPGΈνας νεαρός τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα λίγο πριν τις εννέα το βράδυ της Τετάρτης με μηχανάκι στην περιοχή του 6ου Δημοτικού Σχολείου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ


synnefialaspiΤην Πέμπτη 7/3, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις, σκόνη, με τοπικές ασθενείς βροχές/λασποβροχές.

Χαλάει ο καιρός από την Πέμπτη - Έρχεται αφρικανική σκόνη


Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά με βαθμιαία επέκταση ανατολικά και νότια. Νότιοι άνεμοι που στα πελάγη θα φτάσουν τα 7 με 8 μποφόρ. Ευνοείται η μεταφορά αφρικάνικης σκόνης κυρίως στα νότια.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 7ης Μαρτίου