ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Η ΚΥΛΛΗΝΗ ..ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

ΣΕ ΟΛΟΥΣ  

ΤΟΥΣ

ΟΦΗ - Ολυμπιακός (19:30, NS2),

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Super League 
 
 
 
 
 
 
ΟΦΗ - Ολυμπιακός (19:30, NS2), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17:15 μ.μ . NS

KerkyraPlatanias
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση 
ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.:

Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ...











Χθες Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013 στο κέντρο {{ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ}},Ο Σύλλογος  Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα του καλώντας όλους τους συχωριανούς μόνιμους κατοίκους Αθηνών ,να παρευρεθούν και  να γλεντήσουν όλοι μαζί .

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 17:15 μ.μ NS

PanthrakikosAtromitos
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.:

ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ..













Λόγω του περασμένου της ώρας 04:00 ...
και λόγω της χθεσινοβραδινής  εκδήλωσης του συλλόγου μας που πραγματικά ήταν απίστευτα επιτυχημένη και με πάρα πολύ μεγάλο κέφι όπου παρευρέθηκαν πολλοί Νιχωρίτες και κυρίως νέοι και νέα πρόσωπα  ..θα σας παρακαλέσουμε να μην μας παρεξηγήσετε επειδή η ροή των αναρτήσεων στο blog του χωριού μας θα αργήσουν για λίγο να μεταδοθούν  ...

Η πρώτη μας δουλειά μόλις με το καλό ξημερώσει Ο Θεός