ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΝΙΧΩΡΙΤΙΚΟΣ ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...ΟΙ ΝΙΧΩΡΙΤΙΣΣΕΣ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ {{ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ }}











Μετά την επιτυχημένη προσπάθεια των  Νιχωριτών αθλητών την περασμένη Κυριακή στο Ξυλόκαστρο στα πλαίσια του 4ο OPEN CHAMPIONSHIP πολεμικών τεχνών και με τους αθλητές ΑΝΔΡΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ 
ΚΑΙ 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗ 
να κατακτούν από 2 ασημένια μετάλλια, σειρά παίρνουν οι δύο Νιχωρίτισες νεανίδες

Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. εφήβων- νεανίδων και ανδρών-γυναικών 2013


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η αθλητική ομοσπονδία TAE KWON-DO ΕλλάδοςΌπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η αθλητική ομοσπονδία TAE KWON-DO Ελλάδος
προκηρύσσει το πανελλήνιο πρωτάθλημά «TAE KWON-DO I.T.F. εφήβων-
νεανίδων και ανδρών-γυναικών στην πόλη της Θεσσαλονίκης από την
Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013.

Απεργιακό μπλακάουτ την Τετάρτη - Ποιοι συμμετέχουν



Απεργιακό μπλακάουτ την Τετάρτη - Ποιοι συμμετέχουνΛουκέτο μπαίνει την Τετάρτη στον δημόσιο και ιδωτικό τομέα, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, καλώντας τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως στις 11 το πρωί.

Λίγα τα νέα από την περιοχή μας και γενικότερα από το νομό μας


apergia1Λόγω της σημερινής απεργίας που κύρηξαν ΓΣΣΕ ,ΑΔΕΔΥ και των ΜΜΕ στην οποία συμμετέχουν και τα μεγάλα ενημερωτικά site του νομού Ηλείας ,

Πύργος: Κοινός αγώνας για την παραμονή των ΤΕΙ



Πύργος: Κοινός αγώνας για την παραμονή των ΤΕΙ Σε κατάληψη διαρκείας του Δημαρχείου Πύργου προχώρησαν από το βράδυ της Δευτέρας πολίτες και φοιτητές που συμμετείχαν στη λαϊκή συνέλευση για το ΤΕΙ και την παραμονή των τμημάτων με το ίδιο αντικείμενο σπουδών που μέχρι σήμερα λειτουργούν στην πόλη, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο σχέδιο «Αθηνά» του υπουργείου Παιδείας για τις αλλαγές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Λεχαινά: Εντυπωσιακή η τελετή έναρξης του Καρναβαλιού!



Λεχαινά: Εντυπωσιακή η τελετή έναρξης του Καρναβαλιού!Χαρούμενο και πιο κεφάτο από ποτέ άλλοτε αναμένεται το φετινό, 38ο Λεχαινίτικο Καρναβάλι στις 17 Μαρτίου, με τους διοργανωτές του, τα μέλη του Εθιμοτοπικού Συλλόγου και τους μικρούς και μεγάλες καρναβαλιστές που θα λάβουν μέρος να έχουν βάλει ήδη «στοίχημα» να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους!

Κατάκολο: Τίμησαν τον Μίλτωνα Ιατρίδη


ekdilosi_iatridi1.JPGΤον ήρωα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τον κυβερνήτη του υποβρυχίου «Παπανικολής» Μίλτωνα Ιατρίδη, τίμησε χθες η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού Νομού Ηλείας
ekdilosi_iatridi2.JPGμε αφορμή την συμπλήρωση 53 χρόνων από το θάνατο του.

Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες - Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία


Αγριεύει και πάλι ο καιρός με βροχές, καταιγίδες και χιόνια. Μέχρι την Παρασκευή θα διαρκέσει το νέο κύμα κακοκαιρίας. Αναλυτική πρόγνωση εως και την Κυριακή από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 20ης Φεβρουαρίου