ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Η τρόϊκα κλείνει τις στρατιωτικές-αστυνομικές σχολές για 2 χρόνια! Το 2015 ξανά εγγραφές!





Απίστευτο; Δύσκολο πια να το πεις. Η τρόϊκα συνεχίζει την περίεργη “επίθεση” εναντίον των Ενόπλων Δυνάμεων και “βάζει λουκέτο” για δύο χρόνια στις στρατιωτικές σχολές!

Με "Alcohol is free" και πολύ "χαλαρά" η Ελλάδα πάει στη Eurovision


eurovision2013Οι μουσικόφιλοι και οι fans του ευρωπαϊκού διαγωνισμού Eurovision επέλεξαν τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον 58ο διαγωνισμό
της Eurovision που θα γίνει στη Σουηδία, σε μια βραδιά με πολλή μουσική και εμφανίσεις που θα συζητηθούν (το Cosmo.gr που κάλυψε τον ελληνικό τελικό με live blogging θα επανέλθει με εκτενή σχολιασμό).

Ο νέος τραπεζικός κολοσσός! Η Εθνική απέκτησε το 84,53% της Eurobank

trapezesΣτον όμιλο της Εθνικής Τράπεζας ανήκει και επίσημα πλέον η Eurobank, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας της προαιρετικής
δημόσιας πρότασης και την απόκτηση ποσοστού 84,35% του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Eurobank Ergasias από την Εθνική Τράπεζα.

Την Τετάρτη μέχρι και στις λαϊκές αγορές θα απεργούν


Με απόφαση των Ομοσπονδιών παραγωγών και επαγγελματιών λαϊκών αγορών οι όλες οι λαϊκές αγορές της χώρας θα παραμείνουν κλειστές την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου.

Δάσκαλοι και καθηγητές δεν θα δουλέψουν την Τετάρτη


Δάσκαλοι και καθηγητές συμμετέχουν στη μεθαυριανή (Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου) απεργία της ΑΔΕΔΥ- ΓΣΕΕ, όπως ήδη έχουν ανακοινώσει οι ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών, ΔΟΕ και ΟΛΜΕ.

Ηλεία: «Καταπίνει» περιουσίες ο Πηνειακός Λάδωνας





Ηλεία: «Καταπίνει» περιουσίες ο Πηνειακός Λάδωνας
Ηλεία: «Καταπίνει» περιουσίες ο Πηνειακός Λάδωνας
Σε «αργό θάνατο» είναι καταδικασμένα τα χωράφια και οι καλλιέργειες που βρίσκονται κατά μήκος του Πηνειακού Λάδωνα στην περιοχή της Ακροποταμιάς Πηνείας, καθώς καθημερινά παρασύρονται τμηματικά από τα ορμητικά νερά του ποταμού και οι κάτοικοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και ζητούν την άμεση λήψη μέτρων, πριν να είναι πολύ αργά.

Τα “Σαμαρέικα” στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ




Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
                                                                      Γραφείο Τυπου  

Δελτίο Τύπου


Στο Ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ  της Πάτρας και στην εκπομπή «Πρώτη Ανάγνωση» των  δημοσιογράφων Μαρίας Παπαγιαννακοπούλου και Ανδρέα Κατωπόδη μίλησε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης, για το θέμα των Σαμαρεΐκων.

Αφήνουν φαγητό για τους άπορους δίπλα στα σκουπίδια


Η ανθρωπιά δίπλα στον ορυμαγδό της φτώχειας

Γαστούνη: Νέα ληστεία στο κέντρο της πόλης - Μπούκαραν σε ασφαλιστικό γραφείο


pistoliaΝέα ληστεία συνέβη στη Γαστούνη περίπου λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στο κέντρο της Γαστούνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr δύο άτομα, ο ένας με πιστόλι και
ο άλλος με σιδηρολοστό εισέβαλαν σε ασφαλιστικό γραφείο πλησίον του υποκαταστηματος της Εμπορικής Τράπεζας και με την απειλή του όπλου κατάφεραν να αποσπάσουν το ποσό περίπου των 1.000 ευρώ και να φύγουν.

Ηλεία: Πάνω από 100km/hr οι ριπές των ανέμων στο Κατάκολο - Ισχυρές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια


Σε συνέχεια της έκτακτης πρόγνωσης καιρού που δώσαμε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας 18/2 (δείτε ΕΔΩ), σοβαρή επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός
από το βράδυ, με ισχυρές βροχές από το ύψος του Πύργου και βορειότερα.

Δείτε τι καιρό θα κάνει αυτήν την εβδομάδα


Συνεχίζεται η κακοκαιρία τις επόμενες ημέρες με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Δείτε την πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 19ης Φεβρουαρίου