ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ 4ο OPEN CHAMPIONSHIP ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ(φωτογραφίες)



 Μετά την επιτυχημένη προσπάθεια των αθλητών του Α.Σ ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ που έγινε χθές στο Ξυλόκαστρο σας παρουσιάζουμε τους κατόχους των μεταλλίων και πολλές πολλές φωτογραφίες από τους χθεσινούς αγώνες και τους αθλητές ...

Μέσα πάει καλά

Μέσα πάει καλάΟ Ολυμπιακός επικράτησε στην Ξάνθη με 2-0

Μπορεί στο ματς με τη Λεβάντε ο Ολυμπιακός να ήταν κακός και να φαινόταν μία ταχύτητα πιο αργός από τον αντίπαλο, ωστόσο εντός συνόρων η διαφορά του με τις άλλες ομάδες είναι ολοφάνερη.

Συνωμότησε το σύμπαν...

 

Ο Κοέλιο έδωσε τη νίκη στον Άρη - κατρακύλα χωρίς τέλος για τον ΠΑΟ

Αμαλιάδα: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το «Κερνάμε Ελλάδα» (VIDEO)



Αμαλιάδα: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το «Κερνάμε Ελλάδα» (VIDEO)



Κέρδισε τις εντυπώσεις, κέρδισε το κοινό, κέρδισε το στοίχημα το Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα», που φιλοξενείται στο κλειστό αθλητικό κέντρο της Αμαλιάδας και η επιτυχία που σημειώνει όχι απλώς δικαιώνει τους διοργανωτές, αλλά ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

«Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται», λέει η λαϊκή ρήση και για το Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» η καλή ημέρα φάνηκε από την Παρασκευή που έγινε η έναρξη και η χθεσινή δεύτερη ημέρα ήρθε απλώς να επισφραγίσει την επιτυχία.

Ντροπή! Υπεξαίρεσαν χρήματα για τη μνήμη των αδικοχαμένων μαθητών στα Τέμπη


tempi"Χέρι" σε επιχορήγηση που είχε δοθεί από τον ΟΠΑΠ για αθλητικά έργα στη μνήμη των αδικοχαμένων μαθητών στα Τέμπη, κατηγορούνται ότι έβαλαν
ο πρώην δήμαρχος Απόστολου Παύλου Ημαθίας κι ένας πρώην ταμίας του ίδιου δήμου, που παραπέμπονται σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Μυρτιά Πύργου: Οκτώ συλλήψεις για παλιοσίδερα


sillipsi2Οκτώ άτομα συνελήφθησαν προχθές το μεσημέρι στην περιοχή Ψαθόλακα στη Μυρτιά Ηλείας όταν μέσα σε οικόπεδο φόρτωναν σε φορτηγά παλιοσίδερα.

Δυτική Ελλάδα: Λαθρέμποροι κάνουν "πάρτι" με αλκοολούχα ποτά - "Σαρώνουν" την αγορά για πελάτες

mpompes«Πάρτι» παράνομων εισαγωγών και λαθραίας διακίνησης αλκοολούχων ποτών έχει στηθεί σε πολλές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες
του thebest.gr.

Χαβούζα ο Αλφειός - "Βούλωσε" το φράγμα



alfeios1.JPG
Έφτασε να «βουλώσει» ο ποταμός Αλφειός στο σημείο του φράγματος στο Φλόκα και να εμποδίζεται η ομαλή ροή των νερών του στους υπερχειλιστές πέρα από τα θυροφράγματα.

Ηλεία: Με βροχές ξεκινά η εβδομάδα – Μποφόρ, σκόνη και λασποβροχές από την Τετάρτη


vroxoulaΘα συνεχιστεί ο βροχερός καιρός και τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, από την Τετάρτη 20/2 περιμένουμε

Νέες καταιγίδες από το βράδυ της Δευτέρας


Μικρή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός κατά τη διάρκεια της ημέρας όμως από το βράδυ της Δευτέρας έρχεται νέα επιδείνωση. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Τα γεγονότα της 18ης Φεβρουαρίου