ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι { Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ }


ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ
                                 
         Συλλόγου 

    
Νεοχωριτών       Μυρτουντίων

         
   Ηλείας εν Αθήναι

 Ο σύλλογός μας σας προσκαλεί στον ΕΤΉΣΙΟ ΧΟΡΌ ΤΟΥ που θα πραγματοποιηθεί την
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 και ώρα 21:30 στο
                                                   Κέντρο Διασκεδάσεως 

Πέρασε η Γιουβέντους - Τάσεις...αυτοκτονίας η Παρί

Την πρόκριση της στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε από το πρώτο ματς η Γιουβέντους αφού νίκησε την Σέλτικ μέσα στη Σκοτία με 3-0. Ανώτερη της Βαλένθια η Παρί Σεν Ζερμέν, είχε δοκάρι, προηγήθηκε με 0-2 αλλά δέχθηκε γκολ στο 89΄και έχασε τον Ιμπραίμοβιτς με απευθείας κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις.

48ωρη πανελλαδική απεργία στην τοπική αυτοδιοίκηση


Tετάρτη και Πέμπτη απεργούν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε ένδειξη συμπαράστασης στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στις Κοινωνικές Δομές Αύριο θα πραγματοποιηθεί πορεία στην Αθήνα από την ΠΟΕ-ΟΤΑ




Ηλεία: Χαροπαλεύει η 66χρονη που έπεσε θύμα ληστείας στη Βάρδα!
Μάχη για τη ζωή της δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών η 66χρονη Καλλιρόη Βούλγαρη, η οποία το βράδυ του Σαββάτου έπεσε, μαζί με τον σύζυγό της, σε «ενέδρα» που τους είχαν στήσει τέσσερις κουκουλοφόροι στην πόρτα του σπιτιού τους, στην είσοδο της Βάρδας.

«Γύρισα γιατί το θέλησαν ο Θεός, οι άγιοι και οι άνθρωποι»


«Γύρισα γιατί το θέλησαν ο Θεός, οι άγιοι και οι άνθρωποι»
«Γύρισα γιατί το θέλησαν ο Θεός, οι άγιοι και οι άνθρωποι»«Γύρισα γιατί το θέλησαν ο Θεός, οι άγιοι και οι άνθρωποι»Στον νοερό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, δεχτήκαμε  ακούσματα της μικρής-μεγάλης κοινωνίας μας. Άλλα χαρούμενα, άλλα απρόσμενα, άλλα συγκλονιστικά...

Σιμόπουλο Πηνείας: Άγνωστοι κατακρεούργησαν αρνιά για τροφή ή εμπορία!


arniaΗ εξασφάλιση τροφής ήταν αυτή που πιθανότατα οδήγησε στην κατακρεούργηση πέντε …

Βαρθολομιό: Συνελήφθη 51χρονος για διακίνηση ναρκωτικών


sillipsi3Συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, δύο άντρες ηλικίας 51 και 25 ετών σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε
δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών.

Κρέστενα: Σοβαρό τροχαίο στην εθνική Πύργου - Κυπαρισσίας


troxaio_krestΣοβαρό τροχαίο συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή της Κρέστενας με απολογισμό το σοβαρό τραυματισμό ενός 68χρονου άντρα από το Καλλίκωμο.

Όλες οι εξελίξεις με την υπόθεση του γιατρού και των φαρμακοποιών στον Πύργο


dikastirio2Υπόθεση που ζημείωσε κατά 815.900,65 ευρώ τους ασφαλιστικούς οργανισμούς ΟΠΑΔ, ΙΚΑ-ΕΤΑΜ , ΟΓΑ και ΤΥΔΚΥ έχει αποκαλυφθεί εδώ και αρκετό στον Πύργο της Ηλείας.

Νέα στοιχεία "καίνε" τη "σατανική" παπαδιά - Γιατί ήρθε ξανά στον Πύργο με τον "εραστή"


dikastiria1Πέντε μήνες μετά το στυγερό έγκλημα στους Κρουνούς Ηλείας, με θύμα τον ιερέα Αθανάσιο Αυγερόπουλο, νέα στοιχεία έφεραν το «σατανικό» ζευγάρι, το οποίο κατηγορείται
για το φονικό που συγκλόνισε το πανελλήνιο, πίσω στον…

Ηλεία: Μεταβολή του καιρού με θυελλώδεις ανέμους την Τρίτη και ισχυρές καταιγίδες την Τετάρτη


. Ένα νέο, καλά οργανωμένο,
σύστημα θα αρχίζει να μας επηρεάζει από χθες , με σημαντική ενίσχυση νοτίων ανέμων, οπότε και η θερμοκρασία θα ανέβει και ισχυρές καταιγίδες το πρωί σήμερα Τετάρτης. Ωστόσο, στα μέσα ημέρας τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Πάμε να δούμε τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού των επόμενων ημερών στην Ηλεία:

Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια


Οι καταιγίδες θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Χιόνια αναμένονται στα ορεινά, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα ανατολικά. Ύφεση αναμένεται από το βράδυ στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 13ης Φεβρουαρίου